PA IMAŠ LI TI ĆERKU?! Poznata blogerka dala 3 saveta kako da svaka žena bude dobra svom muškarcu i IZAZVALA BES I GAĐENJE NA INTERNETU!

Uputstvo za dame koje žele da se pridržavaju njenih saveta.

Lori Aleksander
Lori Aleksander, Foto: Facebook

Lori Aleksander objavila je kontroverzno uputstvo na svom blogu o tome kako treba da se ponašaju mladi ljudi u braku, na koji način da podižu decu i da se bave domaćinstvom.

Akcenat se uglavnom stavlja na to kako treba da izgleda i da se ponaša idealna žena da bi muž bio ponosan na nju.

ISPRATILI GA NA EKSKURZIJU, DOČEKAĆE GA U KOVČEGU Ovo je mališan koji se UDAVIO u bazenu u Jagodini, JEDAN POTEZ JE BIO KOBAN

Između ostalog, stavovi koji su izazvali najviše kritika jesto to da, prema njenom mišljenju, žena ne bi trebalo da studira, trebalo bi da nevina uđe u brak i da nikada ne treba da se tetovira.

BOŽE ME SAČUVAJ Kozmetičarka (23) se posvađala s dečkom, pa se OBESILA pred ćerkicom (3), a povod za svađu je nešto ŠTO SMO SVI DOŽIVELI!

Na njenu žalost, mnogi su osuli paljbu i tvrde da se njeni stavovi ekstremni, pa čak i antihrišćanski i štetni za mlade ljude.

- Da li znate koliko su device bez tetovaža atraktivnije i privlačnije mlađim muškarcima? Nažalost, mnogo je devojaka koje studiraju samo da bi našle dobre seksualne partnere i da bi ih redovno menjale, a čak i u crkveni hor uglavnom idu promiskuitetne devojke - stoji na njenom blogu.

OSTALI SIROČIĆI ZA 60 MINUTA Majka devetoro dece poginula u saobraćajnoj nesreći, a sat kasnije, umro i otac dok je izgovarao NAJEMOTIVNIJU PORUKU O SVOJOJ ŽENI (FOTO)

Takođe tvrdi da devojke ne mogu da budu dobre majke ukoliko mnogo vremena provode na koledžu.

Na kraju svog teksta, Lori upozorava da devojke treba da budu mudre u odabiru puta kojim će krenuti kroz život, da treba da ostanu device do braka, da nikad nikome ne budu dužne i da nemaju tetovaže.

ONA JE MAJKA ČETVORO DECE I DA, URADILA JE TO Lice joj je toliko gorelo od akni, da je iskoristila mleko kojim je dojila dete i učinila nešto ODVRATNO

Lori Aleksander koja živi u SAD-u, u braku je 37 godina i ima četvero dece i sedmoro unučadi.

Nakon objavljivanja teksta o "pravilima ponašanja mladih", izazvala je lavinu komentara, uglavnom negativnih, a post na Fejsbuku komentarisalo joj je čak 30.000 ljudi.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: vokalnoinstrumentalniolista
  20/07/2018 - 11:45
  I ja sam bio chlan crkvenog hora, ali samo dobio samo zabranu prilaska. Rekli su mi da ja nisam za njih jer gledam samo u devojchice
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs