Beba Bebe
Shutterstock
Beba Bebe

Shutterstock

Beba Bebe, Foto: Shutterstock

Telo Mohamada Torabija, koji je živeo u Kvinsu, pronađen je u subotu na vrhu klima uređaja na trećem spratu hotela "Renesans Njujork".

Policija veruje da je 31-godišnjak pao sa krova zgrade od 17 sprata, 24 sata ranije. Policajci su izjavili "Njujork postu" da nije ostavio poruku, ali istražuju njegovu smrt kao samoubistvo.

Mohamad je pao samo dva dana nakon što je njegova žena Tina Torabi (30) uhapšena i optužena za brutalno pretepanje njihovih blizanaca, ubivši jednog od njih.

Policajci su u sredu stigli u kuću u Kvinsu i pronašli su ćerku Elainu, staru samo 16 meseci, sa strašnim povredama. Imala je opekotine, otvorene rane na gornjem delu tela i butinama, dok je brat Keon ima polomljena rebra, slomljenu nogu i modrice po celom telu.

Proitajte još:

 I dečak i devojčica su imali modrice na preponama. Lekari kažu da su se na telu devojčice videli znakovi da je previše mučena.

Par je odveden u bolnicu gde je Elaina proglašena mrtva, dok je Keon ostao na intenzivnoj nezi, izveštava "Njujork dejli njuz". Njihove braće i sestre - Mila (2) Nadija (4) i Arijana (5), takođe su odvedeni iz kuće i sada se nalaze u državnom centru za brigu o deci.

Smrt muža završio je problematičan brak praćen drogom i nasiljem.

Par se uzeo u Hjustonu 2012. godine, a živeli su u Teksasu pre nego što su se preseli u Njujork da bi bili blizu Mohamadovih rođaka.

Izvori koji su upoznati sa slučajem rekli su da je Mohamed u jednom trenutku okrenuo svoju suprugu ka narkomaniji.