Virdžinija Roberts
Youtube printscreen
Virdžinija Roberts

Youtube printscreen

Virdžinija Roberts, Foto: Youtube printscreen

Virdžinija Roberts, bivša seks robinja Džefrija Epstajna otkrila da je na na seksualnim zabavama milijardera bila u toj meri fizički zlostavljana da je primljena u bolnicu sa unutrašnjim krvarenjem.

Pročitajte još:

Kako je rekla, nedeljama se borila sa povredama pre nego što je potražila pomoć u njujorškoj Prezbiterijanskoj bolnici. Robertsova tvrdi da "nije znala da li će li preživeti zlostavljanja".

Incidenti koje je nije želela detaljno da opiše izazvali su joj unutrašnje krvarenje, vrtoglavicu, mučninu i oštar bol u stomaku.

NIJE VEROVALA SVOJIM OČIMA! Rešila je da proveri ko je Mile parketar u muževljevom telefonu: Kad je otvorila sliku, mogla je samo da sedne i plače!

Bolnički zapisi, koji su prikazani u programu "Dispatches" na Kanalu 4, pokazuju da je Robertsova primljena u bolnicu 9. jula 2001.

Džefri Epstajn

Tanjug/AP

Džefri Epstajn, Foto: Tanjug/AP

- Ne upuštajući se u detalje seksualnih aktivnosti koje sam bila prisiljena da podnesem, bilo je trenutaka kada sam bila fizički zlostavljana do te mere da se sećam kako sam pomislila da ne znam da li ću preživeti - rekla je ona na saslušanju na Floridi 2005. godine.

Na istom saslušanju opisala je i svoj treći susret sa princom Endruom kada tvrdi da su imali seksualni odnos iako je ona tada bila maloletna. Ipak, ona nije člana britanske kraljevske porodice povezala s fizičkim nasiljem koje je preživela.

Princ je uvek negirao bilo kakvo zlostavljanje maloletnica tokom prijateljstva sa Epstajnom, koje je započelo 1999. godine.

Srbija grca u suzama zbog muke dvoje mladih! Mnoge će iznenaditi kad vide ko je porodica! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 22.10.2019. 18:25 Porodica, bogata ljubavlju, ali bez svega drugog, pokazaće da je teško živeti i odgajati decu, ma koliko ih svi želeli u ogromnom broju. Foto: Youtube printscreen U potrazi za pričama, koje oslikavaju "Srbiju na dlanu", ekipa Hepi televizije naišla je na mladi par, koji je slomio i najtvrđa srca.

Podsećamo, Epstajn se u avgustu obesio u zatvoru dok je čekao suđenje zbog seksulanog zlostavljanja i trgovine maloletnicama. Epstajn je koristio svoju vilu na ostrvu Litl Sent Džejms za seksulane zabave i orgije sa maloletnicama, kojima su prisustvovale i neke pozante ličnosti.

Bonus video

Prepad na teroriste - vežbe na aerodromu u Batajnici