NATO bombardovanje
Tanjug/Emil Vas
NATO bombardovanje

Tanjug/Emil Vas

NATO bombardovanje, Foto: Tanjug/Emil Vas

Lider Liberalno-demokratske partije Rusije Vladimir Žirinovski je u TV programu "Veče sa Vladimirom Solovjovim" izjavio da je scenario koji se odigrao u Ukrajini nedavno, isti kao pre početka bombardovanja Srbije.

- Početak rata planirao se i za 2016, 2017. godinu. Sada je 2018. godina i evo, počeo je. Proglašenje ratnog stanja u Ukrajini je po naredbi Anglosaksonaca, Londona i Vašingtona, ponavljaju se scenariji koji su već viđeni - rekao je Žirinovski i počeo da nabraja istorijske sukobe, od Prvog svetskog rata, do Sirije.

Pročitajte još:

 

U tom nabrajanju, Žirinovski je pomenuo i sukob u BiH i bombardovanje Srbije.

- Nisu znali gde da počnu Treći svetski rat, hteli su u Siriji, ali smo tamo zaveli red. Glavni udar biće na teritoriji Ukrajine, a Amerikanci i Englezi neće ratovati, nećete videti njihove vojnike. Zato su Englezi i imali Bregzit, da kad padne evro, oni nisu u njihovoj zoni - rekao je lider LDPR.

On je rekao da je sve ovo vesnik Treće svetskog rata.

- To ne govorim ja, to kaže i profesor Robert Filn. On je pisao da postoje 5 varijanti Trećeg svetskog rata: Daleki istok, Kina ili Severna Koreja, Sirija, Kavkaz i Ukrajina. Ja sam o tome ranije pisao, moguće da su videli, pa prepisali - našalio se Žirinovski.

Lider LDPR je rekao da je "2019. godina poslednja koju ćemo dočekati u miru, a da to nije njegov scenario, već scenario Anglosaksonaca.

- Plan "Barbarosa 2 - Napad na Rusiju", već je potpisan i ukrajinska armija je na to spremna - rekao je Žirinovski.

 

Komentari (5)

realno

29.11.2018 09:02

Prva pada Engleska, pa Nemacka i sve ostale pidguzne muve, ono hordi na Ruskim granicama ce biti spaljeno. Rusi moraju idbraniti svoju zemlju. Ameri kako hoce, ako se umesaju, ode SAD kod Sv. Petra, Rusa ce ostati dovoljno, Kineza i vise, ali Amer niti 1, ni za seme. Svi njihovi nosaci ce plutati kao ukleti brodovi, blast eksplozije ce zatrti sve zivo na njima.

ja

29.11.2018 11:15

more nosi se bedo jedna svi ste vi ubice seme vam se zatrlo nista i ne znate samo da ubijate neduzan narod. dabogda prvi stradali ali neće biti tako stradaju uvek nevini

boby

29.11.2018 11:18

Kad kreće? Danas ili sutra!

XXL

29.11.2018 15:12

@boby - Kreće možda malo danas, a možda i malo sutra ... ko bi ga znao ... zagubila se dokumentacija iz II sv.rata.

ja

29.11.2018 17:35

@boby - Opet pucaju u prazno, bas bi voleo da vidim i dozivim tog ko ce napasti Rusiju!!! Evropsko-Zapadni kretenizam i bolesna ljubomora zbog vojne moci koju Rusija poseduje.