Policija, rotacija
Shutterstock
Prevremeno rođena beba

Profimedia

Dečak hitno transportovan u bolnicu, Foto: Profimedia

Beba stara svega nekoliko sati hitno je transportovana u bolnicu nakon što ju je majka bacila sa terase na 5. spratu nakon porođaja!

Hitna pomoć primila je u ponedeljak oko 10.30 časova poziv uznemirenih komšija koji su rekli da su na lišću, između zgrada, pronašli novorođenče koje je najverovatnije bačeno sa zgrade.

Pročitajte još:

Ceo kvart u Samut Prakanu na Tajlandu okupio se u dvorištu nakon što su čuli neutešan plač bebe koja je grlato dozivala pomoć. Nesrećnog dečaka pronašli su povređenog kako leži na gomili lišća ispod drveta banane koje mu je najverovatnije ublažilo pad.

"Čuli smo plač bebe nešto posle 10, ali prvo nisam obraćao pažnju. Kako plač nikako nije prestajao, pozvao sam komšiju da proverimo o čemu se radi i tada smo ga pronašli. Srećom, nije zadobio teške povrede, ovo je čudo, drvo mu je ublažilo pad", rekao je komšija (55) koji je i pozvao Hitnu pomoć.

On je rekao da je viđao trudnu tinejdžerku koja živi u zgradi na petom spratu ali da ne zna ko je ona. Sumnja se da je upravo ona bacila bebu sa 5. sprata iz stana gde je živela, jer je odmah nakon toga misteriozno nestala. Policija i dalje traga za njom.

"Dečak je pronađen sa sve posteljicom. Ima nekoliko ogrebotina, izujedali su ga komarci i mravi, ali srećom, nije teško povređen i oporavlja se u bolnici", saopštili su iz policije

 

Komentari (1)

kiki

02.10.2018 13:59

Treba da stoji prvo gde Na Tajlandu!