Parking u ulici Borivoja Stevanovića na meti lopova
Dejan Briza

 

Parking u ulici Borivoja Stevanovića na meti lopova

Dejan Briza

 Foto: Dejan Briza

Dve devojčice starosti jedne i dve godine pronađene su mrtve u automobilu pored kuće u australijskom gradu Logan u blizini Brizbejna. Pretpostavlja se da ih je u automobilu ostavila njihova sestra protiv koje je podignuta optužnica za ubistvo, prenosi Vest Australijan.

Žena koristila drogu od koje joj instant pozlilo! Samo se nije probudila, a živa je!

AUTOR: Alo.rs/ Klix.ba/ M. G. DATUM I VREME: 23.11.2019. 12:29 Pedesetjednogodišnja žena postala je zarobljenik u vlastitom telu nakon konzumiranja kokaina. Zaplenjeni kokain, Foto: MUP Doživela je devastirajući moždani udar zbog kojeg je paralizovana od glave do peta. Dijagnostikovan joj je "sindrom zaključanog čoveka".

Policija i hitna pomoć dobili su poziv na adresu kuće koja se nalazi na putu Logan Reserv u četvrti Voterfond danas oko 13 časova. Pored kuće je bio zaključan parkiran automobil u kojem su se nalazile nesrećne devojčice.

- Nažalost, za obe devojčice je proglašena smrt na licu mesta - rekao je policijski službenik Mark Vajt te dodao kako su devojčice bile izložene ekstremnoj vrućini.

- Razgovaramo sa roditeljima tih devojčica. Ovo je vrlo tragičan događaj - rekao je Vajt. Forenzičari rade na tome da otkriju tačan uzrok smrti, odnosno da li je ekstremna vručina dovela do tragičnog ishoda.

Iz policije su rekli kako je istraga u ranoj fazi i da nastoje da utvrde koliko su vremena devojčice bile u automobilu i kako su u njega dospele. Dodali su i kako razgovaraju sa roditeljima, ali i brojnim drugim osobama koje bi mogle pomoći da se slučaj rasvetli.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"