London teroristički napad
Tanjug/AP
London teroristički napad

Tanjug/AP

London teroristički napad, Foto: Tanjug/AP

* Londonska policija napala albansku mafiju 

* Pronašli listu korisnika i poslali 2000 SMS poruka

* Narkomani japiji ostali u šoku

Londonska policija poslala je 2.000 SMS poruka osobama koje je albanska narko grupa snabdevala kokainom, nudeći im pomoć oko zloupotrebe droge, objavila je britanska štampa.

U pitanju su zaposleni u londonskom finansijskom centru, a njihove brojeve mobilnih telefona policija je pronašla u dva zaplenjena telefona od albanske organizovane kriminalne mreže, piše "Tajms".

On je glavni lobista lažne države Kosovo, u SAD vuče konce zla! Sarađivao sa mafijom, sada bočnim vezama kroji sudbinu Prištine!

AUTOR: Republika/D.S. DATUM I VREME: 06.09.2019. 16:31 Neverovatno! Mark Đonaj, Foto: Facebook printscreen Iza performansa Atifete Jahjage u američkom kongresu, tokom kojeg je tvrdila da su Srbi tokom rata silovali 20.000 mladih Albanki, stoji odbornik u Njujorku,"alfa i omega" albanskog lobija u Americi Mark Đonaj (51).

 

U poruci se navodi da su dileri uhapšeni i da se njihove "mušterije" kontaktiraju da bi im se ponudila pomoć.

Poruku prati i link, koji je posećen 1.852 puta u Britaniji, a na kom se daju saveti i pruža podrška korisnicima droge.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Londonska policija je pratila 12 Albanaca koji su uhavećeni sa 1,2 kilograma kokaina u vrednosti od 144.000 funti i lažnim dokumentima, kao i sa 20.000 funti u kešu.

Oni su, u poslednjih 12 meseci, osuđeni na između 25 i 64 meseca zatvora.

"Dejli mejl" prenosi da su dvojica lidera te grupe, Bledar Ponari (28) i Fjoraljb Fera (21), imali osam kurira koji su prodavali drogu u finansijskom centru Londona.

OVAKO NOVCEM OD DROGE OTIMAJU KOSOVO Albanci iz pakla i "Mafija Shqiptare" s Edijem Ramom finansiraju Kosovo, a glavni bos cinculira sa terorističkim organizacijama!

BONUS VIDEO: PORTIR IZBACIO BOŠKA!!!