Nataša Hait
Instagram printscreen
Nataša Hait

Instagram printscreen

Nataša Hait, Foto: Instagram printscreen

Argentinska manekenka i Plejbojev model, voditeljka i glumica Nataša Hait (42) pronađena je mrtva noćas u stanu jednog prijatelja u Benavidesu, predgrađu Buenos Airesa. Kako navode lokalni mediji, na telu nema tragova nasilja ni krvi.

Ona je nedavno objavila da su je silovala dvojica prijatelja kada je zaspala u stanu jednog od njih.

Pročitajte još:

Policija je njeno telo pronašla u krevetu. U kući je u to vreme, u 1.49 časova, po lokalnom vremenu, kada je pronađeno telo, osim vlasnika, bio još jedan muškarac. Jedan od njih dvojice je i pozvao policiju.

Početkom januara objavila je da su je silovala dvojica "prijatelja" pošto je zaspala u stanu jednog od njih.

Preporučujemo i ovo:

 

- Otvorila sam oči i shvatila šta se dešava - izjavila je tada.

Jedan od optuženih bio je Pablo Jotić (37), filmski reditelj.

U aprilu 2018. godine podnela je tužbu za pretnje koje je dobila samo nekoliko sati pre pojavljivanja u sudu gde je trebalo da svedoči u istrazi o zlostavljanju deteta.

Kako je tvitovala 5. januara, bilo da ste pijani, drogirani ili igrate bez tangi, niko, apsolutno niko nema prava da vas iskoristi.

U aprilu 2016. godine, pljačkaš ju je ubo šrafcigerom u vrat u Buenos Airesu. Tada je navela da je srećna što je živa pošto je napadač hteo da joj otme mobilni telefon.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

Y no sé disimular en la soledad...

Објава коју дели Natacha Jaitt (@natjaitt) дана 15. Феб 2019. у 12:55 PST

- Živa sam jer sam dozvolila da uzmu ono što je moje - tvitovala je tada.

Nataša Hait je učestvovala u španskoj verziji rijalitija "Veliki brat 6" gde je na kraju bila treća, a snimala je i špansku verziju serije "The Martian Chronicles".

Volela je da koristi društvene mreže na kojima je objavljivala sve, od grotesknih šala do ozbiljnih objava.

Za dvojicu napadača je napisala:

- Šta čeka sudija, što ne zatvori ovu dvojicu ljudskih go..na! Umorna sam što ja imam više m.da nego jajnika! Za njih dvojicu tražim momentalni zatvor, što je odmah i trebalo da se desi. Tresem se posle dva i po sata ispitivanja. Ako budu oslobođeni, ja ću ih pobiti. Pravdu će doneti moja ruka - napisala je.