Pucnjava
screenshoot/Youtube
Pucnjava

screenshoot/Youtube

Pucnjava, Foto: screenshoot/Youtube

Snimak je objavilo policijsko odeljenje Litl Rok iz Arkanzasa, a u toku je istraga o incidentu.

PROČITAJ JOŠ:

Policajac Čarls Starks zaustavio je ukradeno vozilo 22. februara. Prema izveštaju policije, vozač Bredli Blekšajr nije poslušao naređenje, i nastavio je da vozi, čime je udario u Starksa.

Na početku snimka se ne vide ni policajac ni vozilo, ali su čuju reči Starksa koji je tražio od Bredlija da izađe iz automobila.

Vozilo je polako ušlo u kadar zajedno sa Starksom, koji je držao uperen pištolj u vozača hodajući unazad pored bočnog prozora.

Počeo je da puca u Bredlija, a pogodio ga je sa najmanje pet metaka piše RT, da bi potom skočio na haubu i nastavio da puca kroz šoferšajbnu.

PREPORUČUJEMO:

Na snimku se vidi i drugi kadar koji je snimila kamera iz drugog policijskog vozila, koje se zaletelo u automobil Bredlija. Na suvozačevom mestu nalazila se i napoznata žena, u koju je udarilo policijsko vozilo.

Starks je trenutno razrešen dužnosti a istraga je u toku, koju će nadgledati i FBI.

- Razumem da će ovaj snimak biti težak za gledanje. Takođe mi je jasno da će ovaj incident izazvati obilne emocije - rekao je gradonačelnik Litl Roka Frenk Skot mlađi.

Snimak je objavljen nakon što su to tražili članovi porodice Bredlija, kao i drugi policajci. Prema navodima tamošnjih medija, policija je odugovlačila sa objavljivanjem snimka još od kada se incident dogodio.