Kesi Bejker
Youtube printscreen
Kesi Bejker

Youtube printscreen

Kesi Bejker, Foto: Youtube printscreen

Kesi Bejker (29) iz Misisipija izjasnila se kao kriva za smrt svoje trogodišnje ćerke Čejne Her, koja je preminula 30. septembra 2016. godine pošto ju je majka ostavila vezanu na dečijem sedištu unutar automobila dok je napolju bila jako visoka temperatura, i to u trajanju od četiri sata, koliko je spavala sa svojim tadašnjim šefom u policiji, čija je službenica tada bila.

Pročitajte još:

Kako se navodi, ona je uključila klima uređaj, ali on nije bio ispravan, pa je devojčica umrla u velikim mukama. Prema svedočenju na sudu, Bejkerovoj ovo nije bilo prvi put da ostavlja dete u kolima na duže, zbog čega je 2015. godine jednom već bila suspendovana sa posla u policiji Long biča. Otac devojčice, Rajan Her, izjavio je da nije bio upoznat sa ovim slučajem i da je za njega saznao tokom suđenja.

Kobnog dana, ona je došla kod Klarka Ladnerama rano ujutu i tu je zaspala, dok je Klark tvrdio da nije znao da je devojčica u kolima, kao i da je popio pilule za spavanje. Iako nije optužen, i on je dobio otkaz kao i Kimbelova od strane policije Long Biča.

Preporučujemo i ovo:

Kada je Kimbelova posle četiri sata došla po ćerku, devojčica nije reagovala i njena telesna temperatura je bila 41 stepen kada je došla u bolnicu.

Sudija Lari Burgeois, izjavio je da će konačnu odluku o kazni doneti prvog aprila jer mu je potrebno više vremena da razmotri slučaj, dok je Kimbelovoj poručio da će zauvek biti zatvorena u zatvoru vlastitog uma zbog onoga što je učinila.

- Ne znam šta bih mogao da ti učinim, a da je gore od toga što si već sama iskusila. Zauvek ćeš ostati u zatvoru unutar svog uma - rekao je on.

Tužioci za ovo ubistvo traže 20 godina.

Otac devojčice, Rajan Her, odlučio je da pokrene privatnu tužnu protiv policije Long Biča, kao i odeljenja za dečiju zaštitu države Misisipi, zato što su trebali da rigoroznije deluju kod prvog prekršaja njegove žene, dodaviši da bi njegova ćerka bila i dalje živa, da se to dogodilo.

- Kao roditelj, vi morate da štitite dete, a Čejna je nestala jer je majka nije zaštitila ne jednom, već dva puta - rekao je on.

Bejkerova je nakon smrti svog deteta hoispitalizovana zbog šoka koji je pretrpela. Iako su joj dijagnostifikovani post-traumatski stresni poremećaji koji se pripisuju traumama iz detinjstva i smrti ćerke, ona je smatrana sposobnom da joj se sudi.