Plejboj zečice
screenshoot/Instagram
Plejboj zečice

screenshoot/Instagram

Plejboj zečice, Foto: screenshoot/Instagram

Problem je u tome što su devojke, predvođene plajbojevom zečicom Francia James, bile sasvim nevine. One su zapravo snimale film za Instagram priču, a policajac se umešao.

Otpratio ih do radnog mesta

James i družina, odevene u izazovno donje rublje, iscenirale su privođenje, s rukama na leđima glumile su kako imaju lisice i idu prema stanici, a kad su videle policajca – lokalni mediji su otkrili da je reč o dugogodišnjem "plavcu" Williamu Beekeru koji je pre Majamija radio i u Njujorku – zamolile su ga da im se pridruži te su s njime ponovile scenu.

PROČITAJ JOŠ:

Policajac, kao što se vidi na videu, nije imao ništa protiv toga. Stao je u "kolonu" i otpratio ih je do ulaza na svoje radno mesto, gde ga je Francia upitala:

"Sviđaju li ti se dobre ili loše devojke? Ko će nas izbaviti?"

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Do you like bad girls or good girls? Who’s gonna bail us out????‍✈️ @maddy @juli.annee

A post shared by Francia James (@francety) on Oct 7, 2019 at 11:30am PDT

U drugom objavljenom videu zahvalila je "Billu" što ih je pustio.

"Nema problema. Uživajte u zajednici koju volim da štitim i služim joj. Želim vam ugodan dan, dame", odvratio je policajac.

Sramota je to što mu rade

Kako James ima više od dva miliona pratioca, video je i u stanici primećen istog dana, a Beeker se sumnjiči za kršenje discipline. Zapovednik stanice pozvao je unutrašnju kontrolu koja sada treba da utvrdi koliko je zgrešio. Trenutno je suspendovan, barem dok se ne utvrde sve činjenice.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Do you even lift bro? No Weights, No Problem! ?? Tag your workout partner?️‍♂️ @evergladesholidaypark

A post shared by Francia James (@francety) on Aug 20, 2019 at 8:58am PDT

Kad je to čula, zečica je za medije izjavila kako je sramota da su ga poslali na "neplaćeno odsustvo" zbog bezazlenog videa.

Barbara Vitez viđena u noćnom klubu u Mađarskoj!

AUTOR: Informer/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 23:44 "Devojka je pre mesec dana bila u jednom noćnom klubu u Budimpešti, i to u dva navrata. Ljudi su je prepoznali i slikali", tvrdi detektiv Stevan Đokić. Barbara Vitez, Foto: privatna arhiva Barbara Vitez iz Sente, koja je nestala 25. novembra 2016.

"Zaista je bio pristojan, a niko od nas nije mislio da čini išta loše", rekla je.

Inače, Francia James se i ranije suočila s besom javnosti zbog videa objavljenog na društvenim mrežama. Tada je radila čučnjeve s aligatorom na ramenima zbog čega su pobesnili aktivisti za zaštitu životinja.

BONUS VIDEO: