Policajac
Facebook printscreen
Policajac

Facebook printscreen

Policajac, Foto: Facebook printscreen

Britanski policajac Li Martin Kramp (26) završio je u zatvoru zbog sumnje da je na karipskom ostrvu Antigva silovao američku studentkinju.

Kramp je, dok je bio na odmoru, devojku koja je bila na istom ostrvu upoznao preko društvene mreže Tinder. Nakon što su ugovorili sastanak, policajac je došao u hotel u kom je studentkinja bila smeštena, a zatim ju je napio, posle čega je izgubila razum.

Rebeka Rojš, nestala devojčica

Printscreen

Rebeka Rojš, nestala devojčica, Foto: Printscreen

U trenucima dok se ničeg nije sećala, odveo ju je u hotelsku sobu i silovao.

Studentkinja, koja je bila devica zbog svog verskog uverenja, rekla je da poslednje čega se seća jeste situacija kada mu je rekla "ne", a onda se ujutru probudila i zatekla golog muškarca pored sebe, prenosi "Dejli mejl".

Britanac je nakon toga blokirao devojku na društvenim mrežama, a potom i napustio Antigvu.

Kramp je potom ekstradicijom vraćen kako bi mu se sudilo, a tamošnjoj sudskoj vlasti bilo je dovoljno samo tri sata da ga proglase krivim.

Ispostavilo se da je devojku upoznao na jednom porodičnom venčanju na Antigvi, posle čega su počeli da se dopisuju i ugovaraju sastanak, a na sudu su pročitane poruke devojke koja mu je jasno stavila do znanja da prilikom sastanka ne pokušava ništa, jer ne želi da ima seks sa čovekom kog još ne poznaje.

- Ne brini, nisam kreten - odgovorio je Kramp, posle čega je otišao kod nje u hotel gde su najpre pili u baru, a nakon toga ju je nagovorio da odu u njenu sobu i otvore flašu vina i da "ćaskaju" na balkonu hotela.

Policajac

Facebook printscreen

Policajac, Foto: Facebook printscreen

Nakon što je trebalo da pogledaju film, devojka je popila gutljaj vina i osetila da ima drugačiji ukus. Upozorila ga je da joj je vino čudno, nakon čega joj je Kramp predložio da doda votku u vino, jer tako Britanci rade kako bi im bilo ukusnije.

- Posle samo 10 minuta nakon što sam to učinila, osećala sam da nisam svoja, da mi se razum pomutio. Poslednje čega se sećam je da je bio na meni, a ja sam se otimala i govorila mu da prestane. Osećala sam nesnosan bol, a onda se više ničeg nisam sećala - rekla je.

Kada su ujutru oko 7 sati probudila, videla je Krampa golog kako leži pored nje. Ona je bila zbunjena, a Kramp se obukao i otišao iz apartmana.

Kada ga je nakon toga u poruci pitala da li su imali seks, Britanac joj je najpre odogovrio da nisu, a onda je potvrdio da su spavali.

- Kako si mogao to da mi uradiš, rekla sam da ne želim, da sam devica. uzeo si mi nevinost - napisala mu je studentkinja, na šta joj je on podrugljivo odgovorio: "Šta da radim, ne mogu da ti je vratim".

U međuvremenu ju je uklonio sa društvenih mreža, a ona ga je prijavila za silovanje, nakon čega su vlasti sa Antigve zatražile ekstradiciju.

Policajac Kramp, koji se na društvenim mrežama hvalio fotografijama u uniformi, uhapšen je u velikoj Britaniji, a potom prebačen na karipsko ostrvo, gde je i osuđen na zatvorsku kaznu.