Kraljica Elizabeta Druga sa suprugom Filipom
Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta Druga sa suprugom Filipom

Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta Druga sa suprugom Filipom, Foto: Tanjug/AP

Bivši pilot milijardera Džefrija Epstajna posvedočio je da je princ Endru, mlađi brat princa Čarlsa, leteo sa Virdžinom Roberts (u to vreme maloletnom) na najmanje četiri iste destinacije u periodu od aprila do jula 2001. godine, pokazuju sudski dokumenti. Ove navode, koji su u utorak ugledali svetlost dana, Bakingemska palata najoštrije je demantovala.

Džefri Epstajn

Tanjug/AP

Džefri Epstajn, Foto: Tanjug/AP

Prema navodima pilota Davida Rožersa, princ je bio jedan od putnika u avionu koji je 11. aprila 2001. godine leteo sa aerodroma Teterboro u Nju Džersiju do karipskog ostrva Sent Tomas, u blizini Devičanskih ostrva, gde se nalazi i Epstajnovo privatno ostrvo.

Pročitajte još:

Prema spisku putnika u dnevniku leta koji je Rodžers lično zabeležio toga dana, u avionu su bili : "JE, GM, AP, BK, VR, Joann". Na pitanje na sudu da li su skraćenice JE - Džefri Epstajn (Jeffrei Epstein) GM - Gislejn Maksvel (Ghislaine Makvell) AP - princ Endru (Prince Andrew) BK - Banu (Banu Küçükköylü), VR - Virdžnija Roberts (Virginia Roberts ) i Joann - Džoana, pilot je odgovorio: "Da".

 

Uhapšen kandidat za predsednika! Optužen za finansijske prekršaje!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 24.08.2019. 00:07 Lokalni mediji navode da je on uhapšen na putu ka domovini. Ambasada Srbije u Tunisu, Foto: MSP Policija Tunisa uhapsila je kandidata za predsednika Nabila Karuija, lokalni mediji pišu da se suočava sa optužbama za finansijske prekršaje, ali njegova partija Srce Tunisa tvrdi da je reč o politički motivisanom potezu kako bi bio isključen iz izbora.

Na spisku putnika aviona kojim je Rodžers upravljao, incijali AP (princ Endru) navedeni su u najmanje još tri prilike - 16. aprila, 4. jula. i 8. jula, navodi "Dejli mejl". Istovremeno, dokument kraljevske porodice u kojem se beleži aktivnost članova porodice (court circular) pokazuje da je 4. jula princ bio Velikoj Britaniji.

Džefri Epstajn

Tanjug/AP

Džefri Epstajn, Foto: Tanjug/AP

Ovi navodi Davida Rodžersa izneti su kao deo svedočenja u vezi sa tužbom koju je Virdžnija Roberts podnela protiv Gislejn Maksvel, nekadašnje Epstajnove devojke i kasnije madam koja je, kako se tvrdi, vrbovala i obučavala maloletne devojke da seksualno zadovolje milijardera i njegove uticajne prijatelje. I sama Virdžnija Roberts u svojoj tužbi navela je da je Maksvelova vrbovala i obučavala da zadovoljava Epstajna i to dok je bila maloletna.

Tramp je osuđen, prekršio je Ustav, preti žalbom na odluku suda!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 24.08.2019. 07:43 Potvrđeno! Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP Predsednik SAD Donald Tramp žaliće se na presudu suda da je prekršio američki Ustav blokirajući korisnike Tvitera koji gaje suprotne stavove od njegovih. Tramp je zatražio ponovno suđenje, rekavši da je odluka pogrešna, prenosi Rojters. AUTOR: Index/ Alo.rs/ N.M.

Portparol Bakingemske palate oštro je demantovao Rodžersove navode kao "kategorički neistinite". Takođe, u reakciji kraljevske porodice posebno se naglašava da se njegovi navodi ne poklapaju sa dokumetima kraljevske porodice o aktivnostima njenih članova.

Princ Čarls i Kamila

Tanjug/AP

Princ Čarls i Kamila, Foto: Tanjug/AP

- Princ se smešta na različita mesta istovremeno, a u nekim slučajevima i na različite kontinente. Izričito se negira da je princ Endru imao bilo kakav oblik seksualnog kontakta ili veze sa Virdžinijom Roberts. Svaka tvrdnja o suprotnom je lažna i bez osnova - rečeno je.

BONUS VIDEO: Dojava o bombi ispred skupštine Srbije