Prilužje
Printscreen: Youtube
Nasilje, batine, silovanje, mučenje,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Pročitajte još:

 

Nesrećna devojka (20) se na proslavi venčanja svog oca na seoskom imanju oduzela od alkohola i onesvestila, a njen mrtav pijani otac ušao u njenu sobu misleći da je to njegova izabranica sa kojom se tog dana venčao.

Za vreme proslave koja je održana u aprilu, ćerka je bila "otrovana od alkohola", a članovi porodice su rekli da je bila onesposobljena da ode u hotel u obližnjem gradu, pa je zaspala u sobi svog oca u tom selu, piše "Metro".

Sat i po kasnije, njen otac i njegova nova žena, takođe vidno pijani, došli su u sobu i legli pored nje, da bi njen otac u tim trenucima "promašio", pa umesto supruge, imao odnos sa ćerkom, piše danski "Jidske Vestkisten".

Preporučujemo i ovo:

 

U tim trenucima, 20-godišnja devojka je počela da dolazi sebi i zamolila oca da prestane, a on je, verovatno neznajući da se radi od njegovoj ćerki, bio još grublji i nastavio seksualni odnos uprkos opiranju.

 

Čovek je na sudu tvrdio da je bio mrtav pijan i da se ničega ne seća. Poslednje što mu je u svesti je navodno to da se veselio na svojoj svadbi, a onda su ujutru probudio u svom krevetu.

Komentari (1)

x

18.03.2019 12:43

Fina neka porodica.Ne zna se ko je veći Sunđer Bob.