Džefri Epstajn
Tanjug/AP
Džefri Epstajn

Tanjug/AP

Džefri Epstajn, Foto: Tanjug/AP

Bejden je za Foks Njuz izrazio sumnju u nalaze njujoršlih patologa u kojima tvrde da je u pitanju samoubistvo vešanjem.

Izveštaj o obdukciji izazvao je mnogo spekulacija o Epstajnovoj smrti.

PROČITAJ JOŠ:

Bejden je rekao da "čvrsto" stoji iza svojih nalaza, jer za 50 godina karijere nije video takve tipove povreda kod samoubistava.

Epstajn je imao frakture grkljana i podjezične kosti. Međutim, on je uopozorio da njegovi zaključci nisu konačni.

Džefri Epstajn

Tanjug/AP

Džefri Epstajn, Foto: Tanjug/AP

Epstajna su 10. avgusta pronašli mrtvog u njegovoj ćeliji u zatvoru Metropolitan, s posteljinom oko vrata. On je u zatvoru na Menhetnu čekao sudjenje za seksualno zlostavljanje maloletnica.

Američki milijarder je ranije bio pod nadzorom zbog sumnje da može da počini samoubistvo, nakon što je pronađen u svojoj ćeliji sa modricama na vratu.

Ima mrtvih i ranjenih! Policija ih uhapsila, odvela na pregled, a onda je usledila drama!

AUTOR: Alo/Kurir/V.M. DATUM I VREME: 30.10.2019. 13:42 - 30.10.2019. 14:17 Pucnjava u podne! Bolnica u Subotici, Foto: Youtube/Printscreen U subotičkoj bolnici danas oko 12 časova došlo do pucnjave. Kako se nezvanično saznaje, pre toga je došlo do sukoba na subotičkom buvljaku, a kako prenose lokalni mediji nakon verbalnog sukoba, usledio je fizički obračun u kojem je jedan 62-godišnji muškarac smrtno stradao, a više njih je povređeno.

Mediji su ranije preneli da je Epstajn bio dobro povezan sa bogatim i moćnim ljudima, među kojima su i predsednici Donald Tramp i Bil Klinton, kao i britanski princ Endrju.

BONUS VIDEO: