Pamela Anderson
EPA/Sascha Steinbach
Pamela Anderson

EPA/Sascha Steinbach

Pamela Anderson, Foto: EPA/Sascha Steinbach
Džulijan Asanž

screenshoot/Youtube

Džulijan Asanž, Foto: screenshoot/Youtube

Američko-kanadska seks-bomba je na Tviteru objavila Džulijanovu sliku i postavila status na latinskom.

Pročitajte još:

 

- Veritas valebit (istina će preovladati) - napisala je Pamela, pa krenula sa kritikama Ujedinjenog Kraljevstva, Ekvadora, i Amerike.

- U šoku sam. Nisam mogla da čujem jasno šta je rekao. Izgleda loše. Kako si mogao, Ekvadoru? (Zato što vas je razotkrio) Kako si moglo, Ujedinjeno Kraljevstvo?! Naravno, ti si američka ku*ka i vama treba diverzija ovo vašeg idiotskog Bregzitovskog sra*a! - oštra je bila Pamela, a u sledećem tvitu kritikovala je Ameriku:

Objava Pamele Anderson

Printscreen

Objava Pamele Anderson, Foto: Printscreen

- A Amerika? Ovaj toksični kukavički predsednik. Treba da okupi svoju bazu? Ti si sebičan i okrutan. Unazadili ste ceo svet. Vi ste đavoli, lažovi i lopovi. Trunućete, a mi ćemo se podići - napisala je Pamela.

Pročitajte i ovo:

 

Podsetimo, Andersonovu su svojevremeno povezivali sa Asanžom i pričalo se da su u emotivnoj vezi. Podsetimo, Pamela je nedavno status na Tviteru posvetila upravo osnivaču Vikiliksa, gde je istakla da joj nedostaje.

- Nisam mogla da posetim Džulijana skoro godinu dana... Svima nedostaje njegov glas. Nedostaje mi njegov smeh, njegov nestašni osmeh i njegovo znatiželjno i dečačko čudo. Jedinstveno snažan i posvećen čovek. Hvala ti za tvoje žrtvovanje. Znam da si dobro i da ću te videti ponovo - napisala Pamela.