DETALJI UŽASNOG ZLOČINA Ovo je monstrum Albanac koji je pobio osam članova porodice, a tek da čujete razlog... (FOTO+VIDEO)

Objavljene su slike i snimci Albanca Ritvana Zikaja (24), osumnjičenog da je ubio osam članova svoje šire porodice.

Ridvan Zikaj
Ridvan Zikaj, Foto: Facebook

Osumnjičeni Zikaj uhapšen je kilometrima daleko od sela Resuljaj, a na 90 kilometara južno od Tirane. Potera za ovim masovnim ubicom trajala je duže od 12 sati.

POBIO osam članova porodice i pobegao, policija pokrenula ogromnu poteru za njim, a on se s njima SPRDA NA FEJSBUKU! (FOTO)

Policija je pronašla i "kalašnjikov" kojim je izvršio masakr u porodici. Kako se navodi, Zikaj bi mogao biti osuđen na doživotnu robiju.

ALO! U SELU IZ KOJEG POTIČU DVA NAJOZLOGLAŠENIJA KLANA, KAVAČ I ŠKALJARI Ovde je SAM ĐAVO došao po decu, zbog proklete droge udario brat na brata!

Prilikom hapšenja bio je potpuno miran i hladnokrvan, bez trunke emocija u očima. Albanski mediji prenose da je Zikaj najverovatnije mentalno zaostao.

POTRESNA ISPOVEST MLADIĆA KOJI SU PRONAŠLI ALEKSANDRU IZ NOVOG SADA Telo je plutalo Dunavom, licem okrenutim ka vodi, trenuci u kojima smo sedeli pored MRTVE DEVOJKE bili su jezivi!

Kako prenose albanski mediji, on je u toku bekstva koristio društvene mreže i na njima objavio čak i poruku za premijera Edija Ramu.

- Edi Rama, možeš li da me pronađeš? - napisao je on na Fejsbuku.

Zikajeva poruka Rami
Zikajeva poruka Rami, Foto: Printscreen: Facebook

Zikaj je masovno ubistvo počinio u selu Resulaj u blizini Valone. Navodno je motiv masakra krađa pet kokošaka od pre pet godina, zbog čega je stalno bio u sukobu sa ove dve porodice čije je članove pobio u petak.

 

On je pripit posle ručka krenuo sa kalašnjikovim u krvavi pohod. Najpre je ubio Demira Zukaja (75, brata svog dede), a zatim njegovu ženu Feriju (72), oba sina i snaje,kao i maloletnu unuku Saru (17) i unuka Leđona (9).

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: nedjo
  11/08/2018 - 21:25
  retko ružno
 • Korisnik: Gustav
  11/08/2018 - 18:26
  Iljir
 • Korisnik: dexi
  11/08/2018 - 17:16
  Ovaj je lep samo svojoj majci, mada..
 • Korisnik: pepa prasac
  11/08/2018 - 15:03
  mentalno zaostao a koristio drustvene mreze /internet/ za poruke i to u albaniji ?
 • Korisnik: Auuuu
  11/08/2018 - 14:12
  Lepo biće...baš onako...lepo...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi