KINESKA VOJSKA SA TEHNIKOM UPALA U RUSIJU Ovako su im Rusi "spremili" toplu dobrodošlicu! (VIDEO)

Umarširali

Kineska vojska
Kineska vojska, Foto: Printscreen/Youtube

 * Jedinice Narodnooslobodilačke armije Kine sa tehnikom stigle u Rusiju

* Učešće na  strateškim komandno-štabnim vojnim vežbama "Centar-2019

* Kineski vojnici dočekani hlebom i solju

Prvi ešalon sa vojnicima i vojnom tehnikom Narodnooslobodilačke armije Kine stigao je u Orenburšku oblast radi učešća na strateškim komandno-štabnim vojnim vežbama "Centar-2019".

Imaju ogromnu podršku i odrešene ruke! Poslata jasna poruka SEPARATISTIMA u Hong Kongu

AUTOR: Alo.rs/A.M. DATUM I VREME: 01.08.2019. 17:48 Odlučni odgovor Kineska narodnooslobodilačka armija objavila je novi video snimak, koji je među demonstrantima u Hong Kongu koji već mesecima protestvju protiv tamošnjih vlasti zbog odluke da dvoje Kineza zbog kriminala deportuju nazad u Kinu (Naime, Hong Kong iako je formalno pravno vraćen Kini 1997.

 

"Kineske vojnike su tradicionalno sa hlebom i solju dočekali ruski vojnici na stanici za istovar. 

https://tvzvezda.ru/news/forces/content/201994431-d3RXE.html/player/

 

Vojna tehnika koja je stigla iz Kine bila je utovarena na specijalni voz i u pratnji vozila vojne inspekcije izvela je marš do mesta održavanja vojnih vežbi, na poligon "Donguz", saopštila je pres-služba Centralnog vojnog okruga.

 


Na aerodromu "Orenburg" je dočekana prethodnica oficira kineske vojske.

 

Strateške komandno-štabne vojne vežbe "Centar-2019" će biti održane u periodu od 16. do 21. septembra na vojnim poligonima Orenburske, Čeljabinske i Kemerovske oblasti, kao i na teritoriji Altajskog kraja, u nizu regiona juga Rusije i u akvatoriji Kaspijskog mora.

PUTIN IZDAO NAREĐENJE, ŠOJGU OBELODANIO Alarmirana ruska armija! Sve mora biti odrađeno bez greške, očekuju napad neprijatelja svakog časa?!

STIGLI RUSI, BIĆE BELAJA?! Opkolili tursku vojnu osmatračnicu! Turci spustili zastavu, ćute kao miševi! Nešto se opasno kuva! (FOTO/VIDEO)

AMERI, ČUVAJTE SE RUSKOG TORNADA! Opasniji je od svih vaših! Uništava sve pred sobom, ni kamen na kamenu ne ostaje! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi