SNIMAK SA MESTA ZLOČINA Otkriveno šta je starica (75) uradila odmah nakon što je na ulici izbola DEČAKA (7) SA KOSOVA

veruje se da ga i ne poznaje

Ubistvo dečaka, Bazel
Ubistvo dečaka, Bazel, Foto: Facebook

Nakon što je juče u mirnom delu Bazela na sred ulice izbola sedmogodišnjeg dečaka sa Kosova, starica (75) koja je počinila ovo okrutno ubistvo odšetala je sa mesta zločina u pravcu parka odakle je kontaktirala nekoliko osoba i institucija i samu sebe prijavila, piše "Blik".

Peter Gil, portparol kancelarije javnog tužioca u Bazelu, nije želeo "Bliku" da otkrije koje osobe i koje institucuje je pozvala, već je samo rekao da se radi na utvrđivanju kome je slala SMS poruke.

List navodi da je ubica trenutno na psihijatrijskim pregledima, kao i da istražitelji pretpostavljaju da starica nije ni poznavala dečaka niti njegovu porodicu. Tačne okolnosti zločina biće poznate kada bude završena istraga koju će preuzeti specijalno oformljena komisija.

Dok se čeka bilo kakav rezultata istrage, građani Bazela, učenici škole koju je pohađao i njegove komšije polažu cveće na mestu gde je dete stradalo.

Podsećamo, dečak, čiji su se roditelji iz Lipljana doselili u Bazel, vraćao se kući u četvrtak posle nastave, kada ga je, na samo 200 metara od škole napala starica. Ona je nožem izbola mališana i ostavila ga da leži u lokvi krvi na trotoaru.

Ubijeni dečak, Bazel
Ubijeni dečak, Bazel, Foto: Facebook

Njegova nastavnica, koja se nalazila na nekoliko metara od mesta zločina, prišla je izbodenom dečaku i pozvala hitnu pomoć. U bolnici lekari su pokušali da se bore za život mališana, ali neuspešno.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi