Donald Tramp, Melanija Tramp
Tanjug / AP
Donald Tramp, Melanija Tramp

Tanjug / AP

Donald Tramp, Melanija Tramp, Foto: Tanjug / AP

Plejbojeva zečica Karen Mek Dugal priznala je 2018. da je bila Trampova ljubavnica. U toj vezi nije bilo nasilja, ali je narušen međusobni odnos Donalda i Melanije.

- Ja sam njega volelea i on je voleo mene. Spavali su u odvojenim sobama, pomislila sam da možda imaju probleme u braku - rekla je Karen Mek Dugal, koja je priznala da je sa bivšim predsednikm amerika spavala na prvom sastanku i da ju je odveo u Melanijinu spavaću sobu.

Donald Tramp se svojim seksualnim aferama često hvalio, a ovo su neke od njih: S prvom suprugom, Ivanom, ima troje dece. Par se venačao 1977. No uskoro su počele pristizati glasine o Donaldovim švrljanjima s Marlom Mejps, zbog koje su se Ivana i Donald razveli. Marla i Donald poznavali su se još od 1980-ih. Vrlo brzo se venčao sa Marlom, a par je dobio ćerku Tifani. No i u tom braku nije bio miran, ovaj put sa teniserkom Gabirjelom Sabatini.

Ali ni to mu nije bilo dosta, pa je imao aferu i sa Karlom Bruni, suprugom bivšeg predsednika Francuske Nicolasa Sarkozija. Afera između nje i Donalda pukla je nakon što je Carla poprilično agresivno zahteval da on ostavi Marlu zbog nje. Sledeća u nizu Donaldovih osvajanja bila je mlada manekenka Viki Smit, koja je brzo promenila ime u Ana Nikol te je postala uspešan model za magazin Plejboj, ali je ostavila Donalda kako bi se udala za naftnog tajkuna. Manekenka Sandi Korn tvrdila je kako je izašla na desetak dejtova sa Donaldom te je čak i izjavila kako je seks sa njim bio nešto najbolje što je ikada doživela. Završila je karijeru kao glumica u filmovima za odrasle.

Mnogi su navodi kako se Donaldu svidela još jedna zvezda filmova lascivnog sadržaja, Stormi Denijels, a njihova je veza trajala samo mesec dana, kao i veza s Roni Briver, a ona je kasnije u medijima govorila samo najlepše o njemu. Sledeća je na popisu Alison Đijanini, agent nekretninama, model i glumica iz Rumunije, s kojom se upoznao na sastanku na slepo, a njihova je veza, prema njenim rečima, propala jer je Donald bio zaljubljen u bivšu ženu, Marlu. Još jedna koja je izjavila kako je s Donaldom odlično u krevetu je Džeki Sigel, jedna od retkih žena s kojima je bio, a da je blizu njegovih godina.

No, nije tajna to da u braku prve dame Melanije Tramp i američkog predsednika nije sve bajno. Već neko vreme njihov govor tela odaje ono o čemu ćute u javnosti. Nekoliko puta kamere su snimile refleksnu reakciju 50-godišnje lepotice - odgurivanje ruke njenog supruga kad bi joj se pokušao približiti. Izvori blisku paru otkrili su kako više nisu bliski te kako godinama ne spavaju zajedno, svatko ima svoju sobu.

Međutim, ako se u Bileoj kući čula šifra "Muza i Mogul raspravljaju o bosanskom problemu", agenti Tajne službe znaju da su Donald i Melania u spavaćoj sobi i tamo vode ljubav. Nije neobično da predsednik, kao i njegova porodica, imaju kodna imena za tajne službe. Tako su kodna imena za prethodni predsjednički par Obama bila Renesansa (za Michelle) i Otpadnik (za Baracka), piše Qz, a prenosi portal 24 sata.

Pročitajte još: