Vešanje Elija Koena u Damasku
Youtube/Printscreen
Vešanje Elija Koena u Damasku

Youtube/Printscreen

Vešanje Elija Koena u Damasku, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Netfliksova mini serija "Špijun" priča o najpoznatijem tajnom agentu Izraela, Eliju Koenu

* Koen se predstavljao kao bogati sirijski biznismen kako bi se ubacio iza neprijateljskih linija u Damasku i ukrao priručnik vojne obaveštajne službe

* Organizovao je orgije za sirijske bogataše i moćnike sa prelepim ženama kako bi ih naterao da odaju državne tajne

Njegova uloga bila je presudna u izraelskoj pobedi nad Sirijom tokom Šestodnevnog rata, juna 1967. godine. Ispraćen je kao heroj pre nego što je uhvaćen, a onda i pogubljen.

Sada je njegova porodica reagovala zato što je Netfliks Koena prikazao kao ženskaroša u stilu "Džejms Bonda" u novoj seriji.

Porodica Mosadovog super-agenta Elija Koena danas priča pravu priču o čoveku koji je inspirisao novi Netfliksov blokbaster o njegovom životu. Njega igra glumac Saša Baron Koen.

U hit seriji najveći izraelski špijun prikazan je kao "ženskaroš Džejms Bond" sa 17 ljubavnica koje su dobile zadatak da otkriju tajne sirijskih bogataša i moćnika, dok je on organizovao orgije sa lepim ženama.

Ali Koenova najstarija ćerka kaže da je Netfliks senzacionalizovao nasleđe njenog oca neverovatne špijunske karijere koja se naglo završila 1965. godine, kada je bio izveden javno na trg u Damasku i pogubljen.

Brat ubio sestru! Sačmarom joj razneo glavu, a onda teško ranio njenu ćerku! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 20.09.2019. 22:24 Ubistvu prethodila žučna svađa. Ubistvo zbog nasledstva, Foto: Twitter/Printscreen * Horor u Libanu, gradu Aramounu * Brat ubio sestru i teško ranio sestričinu sačmarom * Spor je izbio zbog nasledstva Žena je ubijena, a njena ćerka teško ranjena kada je eskalirao spor oko nasledstva s drugim članovima porodice u libanskom selu Aramoun.

U razgovoru za "MailOnline" iz svoje kuće u Tel Avivu u Izraelu, Sofija Koen je rekla: "Portret nije odrađen duboko niti slojevito i uključio je mnoge stvari koje su plod mašte režisera".

- Predstavio je mog oca kao opasnog ženskaroša koja troši velike pare i koji preuzima nesmotrene rizike, jer je imao osećaj inferiornosti.

- Istina je da je moj otac bio siguran u sebe i vrlo jak i zadovoljan sa svojim životom, nije bio ni siromašan i jadan. Bio je najbolji Mosadov agent. Drama nije bila karakteristična za mog oca ili moju porodicu.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista