Donald Tramp, Melanija Tramp
Tanjug/AP
Donald Tramp, Melanija Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Melanija Tramp, Foto: Tanjug/AP

Ona je u pismu objavljenom na sajtu Bele kuće rekla da joj je najveća čast u životu bila da bude prva dama Sjedinjenih Američkih Država.

''Inspirisali su me neverovatni Amerikanci širom naše zemlje koji podižu naše zajednice svojom ljubaznošću i hrabrošću, dobrotom i gracioznošću. Protekle četiri godine bile su nezaboravne. Sada kada Donald i ja zaključujemo vreme u Beloj kući, mislim na sve ljude koje sam primila u svoje srce i na njihove neverovatne priče o ljubavi, patriotizmu i odlučnosti”, napisala je Melanija Tramp.

U pismu je zahvalila i svim medicinskim sestrama, lekarima, zdravstvenim radnicima i mnogim drugima koji rade na spasavanju života i izrazila saučešće porodicama koje su izgubile voljene zbog pandemije korona virusa.

“Svaki život je dragocen i molim sve Amerikance da koriste oprez i zdrav razum kako bi zaštitili ugrožene, jer se sada isporučuju milioni vakcina”, navodi se u pismu prve dame.

Melanija je napisala i da je strast prema pomaganju bila pokretač njene političke inicijative kao prve dame.

“Pokrenula sam ‘Budi najbolji’ kako bih osigurala da mi kao Amerikanci činimo sve što je u našoj moći da se pobrinemo za sledeću generaciju. ‘Budi najbolji’ se koncentrisao na tri stuba: blagostanje, bezbednost na mreži i zloupotrebu opioida”, napisala je prva dama o svojoj inicijativi.

Opraštajući se, ona je zahvalila američkom narodu i napisala da reči ne mogu da izraze dubinu njene zahvalnosti na privilegiji da bude prva dama SAD.

Pročitajte još: