Policija, ubistvo, ulica, masakr
Shutterstock, ilustracija
Policija, ubistvo, ulica, masakr

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Flak je optužen za ubistvo, a na sudu se juče izjasnio da nije kriv za ubistvo Morisa, nakon tuče u srednjoj školi u Oušansajdu u Njujorku zbog devojke. Moris je kasnije preminuo u bolnici. Morisu je nož zabijen u grudi i dok je krvario na parking pored picerije u Oušansajdu oko 50-70 učenika je stajalo pored njega a nisu mu pomogli. Mnogi su snimali nasilnu scenu i delili snimke preko društvenih mreža, preneo je Npr.org.

Pročitajte još:

- Deca su stajala tamo i nisu mu pomogla. Radije su snimala događaj. Snimili su njegovu smrt umesto da mu pomognu – rekao je detektiv Stiven Ficpatrik, dodajući da je to “grozno”.

On je naveo da je grupa od šest-sedam dečaka uhvatila Morisa i njegove prijatelje. Drugom dečaku, starosti 17 godina, je polomljena ruka i imao je otok na glavi. Istragom je otkriveno da je Moris znao da će možda biti napadnut kod picerije i verovatno je je iščekivao tuču. Ficpatrik je rekao da je Moris primao upozorenja preko društvenih medija da će ga Flak napasti, ali se svejedno pojavio. Nije poznato ko je pozvao policiju, koja sada pregleda snimke da utvrdi sve osumnjičene.

Devojčica (12) rodila bebu, ocu (20) preti zatvor! Lekari u šoku, ne pamte ovakav slučaj! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 20.09.2019. 17:56 - 20.09.2019. 19:42 Osoblje bolnice kaže da je porođaj protekao bez komplikacija. Devojčica, Foto: Youtube printscreen * Devojčica (12) iz Ukrajine rodila bebu * Otac je njen osam godina stariji "dečko" * Porodila se na deponiji Devojčica (12) romskog porekla iz Ukrajine rodila je bebu koju je napravio njen osam godina stariji "momak".

Nekoliko učenika je već svedočilo o osoba povezanim sa ubistvom. Flak je trenutno u pritvoru bez kaucije.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije