Medlin Meken
prinstskrin
Medlin Meken

prinstskrin

Medlin Meken, Foto: prinstskrin

 

Sada se oglasila vidovnjakinja Fia Jonanson, koja tvrdi da devojčica živi u Nemačkoj i da porodica koja je odgaja ne zna njen pravi identitet. Vidovnjakinja, koja sarađuje sa američkom policijom na slučajevima nestalih osoba veruje da je devojčica živa.

Ona smatra da je devojčicu kidnapovao trgovac ljudima iz Nemačke, da je nakon dve godine pobegla, promenila ime u Melani i da živi sa porodicom u nemačkom gradu Kelnu.

- Porodica kod koje živi ne zna ništa o načinu na koju je ona odvojena od svoje porodice jer su je našli dve godine kasnije. Ona se ne seća ničega, niko nije svestan šta se dogodilo. Otac u porodici u kojoj živi ima oko 70 godina, a majka isto toliko, a sestra je možda nekoliko godina starija od Medlin - navela je ona.

Inače, roditelji nestale devojčice objavili su svojevremeno da ne veruju u vidovnjake. Slučaj devojčice koja je imala samo tri godine kada je nestala 2007. godine dok je bila na odmoru u Portugaliji. Roditelji su je ostavili da spava sa rođacima dok su oni bili na večeri, nakon čega je devojčica nestala.