ČUVENI DŽEREMI KLARKSON OPET UPUTIO BRUTALNU PORUKU GRETI TUNBERG Ona je idiot ide okolo i govori kako ćemo svi umreti! Zbog nje mladi mrze automobile!

Ponovo se obrušio na nju

Džeremi Klarkson, Greta Tunberg
Džeremi Klarkson, Greta Tunberg, Foto: Printscreen Youtube

 

Kontroverzni britanski TV voditelj Džeremi Klarkson često komentiraši aktuelnosti u auto-industriji bez imalo dlake na jeziku.

Nije mu problem da za neki automobil kaže da je najgori na svetu, a poslednja tema koje se dotakao je Greta Tunberg.

Ona je 16-godišnja ekološka aktivistkinja iz Švedske koju je uz pogrdan izraz optužio da ubija TV emisije o automobilima.

Klarkson smatra da je Tunberg "idiot" i razlog zašto mladi ljudi generalno mrze automobile, što je veliki razlog pada popularnosti emisije o njima.

ČUVENI DŽEREMI KLARKSON UPUTIO BRUTALNU PORUKU GRETI TUNBERG Ti si razmaženo derište! Plovila si u Ameriku na jahti vrednoj 15 miliona dolara, to nigde nisi spomenula! Kako se usuđuješ da nama držiš lekcije

"Svako koga znam mlađeg od 25 godina nije nimalo zainteresovan za automobile. Greta Tunberg ubija auto emisije. Uče ih u školi, pre nego što kažu "mama i tata" da su automobili zlo i to im je u glavama", rekao je Klarkson.

S njegovim mišljenjem slaže se kolega Ričard Hemond.

 

"Mrzim što to kažem, ali mislim da je Džeremi u pravu. Mlade ne interesuju automobili. Koliko dece danas raste sa posterima automobili na zidovima svojih soba?", upitao je drugi član čuvene trojke iz emisija "Top Gear" i "The Frand Tour".

Međutim, njihova nova emisija "The Grand Tour Presents: Seamen special" za glavnu temu ima upravo klimatske promene.

Ali iako Klarkson priznaje da "prvi put komentariše globalno zagrevanje i da nisu idioti".

"Samo idiot ne menja svoje mišljenje kada je suočen sa neoborivim činjenicama. Pitanje je šta uraditi u vezi s tim? To je mnogo interesantnija debata od toga šta se dešava", rekao je Klarkson i opet se dotakao Grete, "Ona je idiot. Ide okolo i govori kako ćemo svi umreti. To neće rešiti ništa".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi