"ČVRST SAM KAO NIKAD" Oglasio se Maduro posle incidenta na granici!

Venecuelanska opozicija pokušava da dostavi humanitarnu pomoć na teritoriju zemlje, dok vlada legitimnog šefa države Nikolasa Madura to kategorički odbija

Nikolas Maduro
Nikolas Maduro, Foto: EPA

Vencuelanski predsednik Nikolas Maduro izjavio je, povodom incidenata na granicama te države s Brazilom i Kolumbijom (opširnije ovde), da on upravlja i da će upravljati Venecuelom.

 

„Čvrst sam kao nikad, tvrd kao drvo upravljajući zemljom sada i tokom dugog niza godina“, rekao je Maduro obraćajući se brojnim pristalicama na ulicama Karakasa.

SPREMAJU SE VELIKI NEMIRI Desetine hiljada demonstranata zauzelo vojni aerodorm u Venecueli, pozivaju vojsku da UČINE SAMO JEDNO!

Venecuelanska opozicija pokušava da dostavi humanitarnu pomoć na teritoriju zemlje, dok vlada legitimnog šefa države Nikolasa Madura to kategorički odbija, verujući da je humanitarna pomoć izgovor za provokaciju opozicionara, uz podršku SAD.

 

Maduro je objavio da je potpuno zatvorena kopnena granica s Brazilom i da razmatra mogućnost zatvaranja granice s Kolumbijom. Prema navodima predstavnika lidera opozicije Huana Gvaida, koji je sam sebe proglasio za šefa države, jedan kamion s humanitarnom pomoći prešao je brazilsko-venecuelansku granicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi