Tajana Gudenus
Facebook printscreen
Tajana Gudenus

Facebook printscreen

Tajana Gudenus, Foto: Facebook printscreen

Tajana Gudenus, Srpkinja o kojoj su mediji pisali da je srušila austrijsku vladu, oglasila se preko svojih advokata i istakla da nije odgovorna za pad vlade Austrije niti je na bilo koji način uticala na dešavanja koja su dovela do ostavke Hajnca Kristijana Štrahea.

PUTINOVA LJUBAVNICA DOBILA BLIZANCE! Rodila dva dečaka carskim rezom, ali nešto je čudno u IZVEŠTAJU o rođenju! Pola medicinskog osoblja izbačeno iz porodilišta!

"Ja nisam odgovorna za pad austrijske vlade, niti sam na bilo koji način uticala na dešavanja koja su dovela do političkih posledica i ostavke vicekancelara Savezne republike Austrije, Hajnca Kristijana Štrahea", navela je Tajana Gudenus u pisanoj izjavi.

Hajnc Kristijan Štrahe

screenshoot/Der Spiegel

Hajnc Kristijan Štrahe, Foto: screenshoot/Der Spiegel

Pismom se oglasilo i ortačko advokatsko društvo Stojković, koje zastupa Tajanu Gudenus, i koje je navelo da "označavanjem naše vlastodavke kao nekoga ko svojom „fatalnom privlačnošću“ utiče na politička dešavanja odnosno označavanjem kao nekoga ko predstavlјa toliko moćnu figuru koja je u mogućnosti da svojim ponašanjem dovode do „pada vlade“ jedne od vodećih država Evropske unije ona postaje meta i ugrožava se njena bezbednost"...