Kineski nosač aviona
Printscreen/Youtube

 

Kineski nosač aviona

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Američki vojni zvaničnici rekli su da je misija sprečavanje Irana da napada ciljeve SAD, ali su dodali da su takođe spremni da izvedu ofanzivne napade ako im se naredi.

- Spremni smo da branimo interese SAD ako budemo pozvani ... Moj posao je da budem ovde, da budem spreman, da uzvratim i da se branim ako treba - rekao je kontraadmiral Majkl Bojl, zapovednik Grupe 12 nosača aviona.

Pročitajte još:

Američki brod "Abraham Linkoln" poslat je na Bliski Istok u maju zbog toga što je Vašington tvrdio da je Iran "izvršio brojne incidente".

Tramp je toliko u strahu od njega, da postaje opsednut!

AUTOR: Alo.rs/Ekonomist DATUM I VREME: 13.08.2019. 10:48 U "postovima" američkog predsednika, koji je najpraćeniji svetski lider na ovoj društvenoj mreži, pominje se ukupno 81 strana država. Donald Tramp, Foto: Alo! Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp u svojim objavama na Tviteru spominje Rusiju više od bilo koje druge zemlje, saopštio je časopis Ekonomist.

- Za našu misiju, koja je da uzvratimo, mi smo na mestu na kome trebamo biti. Ljudi u Iranu znaju da smo ovde i da ćemo udariti jače jer smo u Arapskom moru, iz ove pozicije možemo da ih napadnemo, a oni ne mogu da uzvrate. Po analogiji boksera, stigli smo do preokreta sa mesta gde smo trenutno - dodao je Bojl.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista