Džon Evans
Facebook
Džon Evans

Facebook

Džon Evans, Foto: Facebook

Muškarac iz Pitsburga razneo je svoju kuću zajedno sa sobom dok se njegova ćerka udavala. Komšije su rekle da su videle tog čoveka, koji nije imenovan, kod njegove kuće u predgrađu Edžvud nedugo pre eksplozije u subotu popodne.

Muškarac je, kako se navodi, pustio gas i izazvao eksploziju. Njegovo telo pronađeno je kasnije u ruševinama, a na šoferšajbni njegovog automobila parkiranog na ulici, ostavljena je oproštajna poruka.

Pročitajte još:

- Čovek je u vozilu ostavio i svoj mobilni telefon, što je pomalo čudno i to nas muči – rekao je šef policije Robert Pejn.

Čovek nije imenovan, ali prema katastru se kao vlasnik kuće navodi Džon Evans (59), otac troje dece. Njegova ćerka Loren se taj dan udavala. Druga Evansova ćerka, Ešli, je nekoliko sati nakon eksplozije zamolila ljude preko Fejsbuka da poštuju privatnost porodice.

Komšinica Evansovih Dona Antolović rekla je da je osetila drmanje usled eksplozije i videla kuću u plamenu, dok je drugi svedok naveo da se kuća srušila za 90 sekundi koliko je stajao napolju.

Svadba njegove ćerke

Facebook

Svadba njegove ćerke, Foto: Facebook

- Šokirana sam. Živim ovde čitav svoj život i toliko ga i poznajem. Njegova ćerka se udavala danas i trebao je da bude na venčanju – rekla je Antolović.

Ona je ispričala da je nakon eksplozije istrčala napolje da vidi šta se dešava i videla kuću kako gori.

- Ni pet minuta pre eksplozije vlasnik je stajao ispred kuće. Nakon toga, niko ga nije mogao pronaći – rekla je ona.

Den Lodermilk, koji živi nekoliko kuća dalje, rekao je da je radio u svom domu kad je osetio “žestoko drmanje”. Kad je izašao napolje, video je komšinicu Suzan Ajrons kako viče.

- Rekao bih da se kuća srušila za minut, minut i po koliko sam bio vani, u jednom velikom pokretu i uz gomilu buke. Do tada ju je plamen već progutao, brzo je izgorela. Mislio sam da će goriti duže. Bilo je užasno – rekao je on.

Glavna narko-dilerka se hvalila luksuznim životom na Instagramu, a sad je ubijena?! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 21:53 Za Кlaudiju se verovalo da je jedna od najviših šefova u meksičkom kartelu Sinaloa. Klaudia Oćoa Felik, Foto: Instagram printscreen Klaudia Oćoa Felik, žena poznata kao "carica antraks", umrla je - prema izveštajima na društvenim medijima.

 

 U eksploziji je oštećena još jedna kuća, a jedan policajac je lakše povređen dok je pomagao vatrogascima. Nije poznato zašto se Evans ubio, i to na dan ćerkinog venčanja, ali je policija istakla da je ranije dolazila na tu adresu zbog porodičnih problema uzrokovanih mentalnim oboljenjem.

- Porodica je imala venčanje danas i većina njih je srećom bila van kuće – dodao je Pejn.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!