Džejmi i Pol
Facebook

Nekoliko sati nakon venčanja, mlada Džejmi Prins (31) i njen suprug Pol Kirvan (29) doživeli su veliki šok. Naime, neko im je ukrao sve poklone koje su dobili na svadbi.

Pročitajte još:

Ukradeni su svi pokloni i novac koji su planirali da potroše na medeni mesec u jugoistočnoj Aziji. Da stvar bude još gora, ukraden je i automobil mladoženjinog oca, ali i njihova potvrda o braku. Par se venčao u Engleskoj na imanju “The Barns”, a otišli su na spavanje oko ponoći. Kada su se ujutru probudili, dočekao ih je neugodan poziv.

Političarku muž ostavlja nakon 31 godine braka! Životna drama se nastavlja!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 11.09.2019. 10:51 Zasada se nisu oglašavali Sara Pejlin, Foto: Youtube printscreen Tod Pejlin, muž bivše guvernerke Aljaske Sare Pejlin, nakon 31 godine braka podneo je zahtev za razvod, piše BBC. OSTRVO ZBOG BREGZITA POLAKO KLIZI U HAOS BMW 31. oktobara zatvara svoju britansku fabriku na dva dana!

- Bili smo oduševljeni svojim danom venčanja, ali onda smo otkrili da je provaljeno u tri prostorije. Niko više nije razmišljao o venčanju, nego samo o onome što smo izgubili. Zamolili smo ljude na svadbi da nam daju nešto novca za medeni mesec i oni su ga stavljali u metalnu kutiju nalik na poštanski sandučić, koja je bila zaključana. Unutra je bilo sigurno 1000 funti - ispričala je mlada.

Lopovi su ukrali i sve instrumente benda koji im je svirao, a u kojem je član i mladin brat. Sve su odmah prijavili policiji, koja traži lopove.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!