izazov vrele vode
screenshoot/youtube
izazov vrele vode

screenshoot/youtube

izazov vrele vode, Foto: screenshoot/youtube

Naime, radi se o "izazovu vrele vode", u kojem se tinejdžeri prikradaju prijateljima dok oni ne gledaju i zaliju ih kantom vrele, tek proključale, vode. Celi čin snimaju, a žrtva s teškim opekotinama završava u bolnici.

Jedna od takvih je i 15-godišnji Kiland Klark, koji je nedelju dana ovog meseca proveo u bolnici, nakon što ga je prijatelj zalio vrelom vodom kao deo ovog viralnog izazova, prenosi "Time".

Mladić iz Indijanapolisa rekao je da je s prijateljem nedelju dana pre gledao snimke na Jutjubu o tom izazovu, a zatim odlučio i da ga isproba na Kilandu dok je spavao. Kiland je završio u bolnici s opekotinama drugog stepena na licu, leđima i grudima.

- Koža s prsa mi je otpala. Zatim sam se pogledao u ogledalo i video da mi otpada i koža s lica - rekao je.

Ova opasna viralna igra poslala je još nekoliko dece u bolnicu, a jedna je devojčica i umrla od posledica zalivanja vrelom vodom.

Postoji još jedna verzija ovog izazova, u kojoj učesnici piju vrelu vodu kroz slamku, piše "IFL Science". Upravo je zbog toga osmogodišnja devojčica s Floride prošle godine preminula, nakon što su ju rođaci nagovorili da popije vrelu vodu kroz slamku.

Devojčica iz Bronksa završila je u bolnici s teškim opekotinama drugog stepena nakon što je na pidžama partiju prijateljica na nju bacila vrelu vodu, dok je 10-godišnjak iz Severne Karoline prebačen u bolnicu s opekotinama drugog i trećeg stepena, koje su takođe posledice ovog izazova.

Komentari (4)

nedjo

24.08.2018 15:20

ovo je super igrica- za degenerike!

oldy

24.08.2018 15:52

Sto se zivelo(zivi) u dvadeset prvom veku se zivelo i to je to. Dvadeset drugog nece ni biti.

savo

24.08.2018 16:38

eto...ja opet kazem sto je smrada i poganluka i sto truje nasu omladinu dolazi sa zapada...

nedjo

24.08.2018 18:11

@savo - savo,si ti bre zdrav?