Džo Bajden
Foto: EPA/Printskrin/Alo ilustra
Džo Bajden

Foto: EPA/Printskrin/Alo ilustra

Džo Bajden, Foto: Foto: EPA/Printskrin/Alo ilustra

Kandidat koji je dobio najviše glasova ikad za predsednika izgovarao je "Američki plan spasavanja", zakon o potrošnji na koronavirus od 1,9 biliona dolara koji je Senat usvojio tokom vikenda.

"Velika većina ekonomista - levo, desno i središte - od Vall Streeta do privatnog, privatnog, privatnog, uh, uh, uh, uh, ekonomskog, uh, uh, anketa, uh, inicijativa”, zamucao je Bajden.

"Ekonomisti, kao što rekoh, levo, desno i u centru", nastavio je, ponovno čitajući svoj govor.

Komentar uz video glasi: "Ovaj moron nam je predsednik?"

Prošle nedelje je izgledalo da je Bajden imao trenutak bez scenarija kada je postavljao pitanja nakon što je razgovarao sa članovima poslaničkog kluba Demokrata.

"Rado odgovaram na pitanja da li je to ono što bih trebao da radim, Nens, šta god da želiš od mene", rekao je naizgled nesigurni Bajden predsednici Doma Nensi Pelosi.

Činilo se da je predsednik tražio smer bez kamere, pre nego što je njegova slika zamenjena grafikom Bele kuće. Njegov poslednji komentar izbrisan je sa video snimka događaja objavljenog na IouTube stranici Bele kuće.

Brajtbart Njuz je izvestio da Bajden nije održao samostalnu konferenciju za štampu u 45 i više dana koliko je bio predsednik, čime je oborio stogodišnji rekord.

Sekretarica za štampu Bele kuće Džen Psaki tvrdila je da će je Bajden održati "pre kraja meseca".

Komentari (2)

Djordije Cvarkov

09.03.2021 02:24

Ovaj ce da odlucuje o svetskim problemima i pojedinacnim za svaku drzavu. Mislio sam da je odlazak Trampa i dolazak ovog zlikovca na vlast lose po nas i po ceo svet. Sada vidim da ima nade, ova lapsusom i nepovezanim mislima moze da naredi da se Kosovo vrati na prvobitni status, pod punu kontrolu Beograda. Nada umire poslednja, Baki ce ranije...

primedbica

09.03.2021 10:24

Pa ovaj će da počen atomski rat misleći da vuče vodu u WC u!