Redžep Tajip Erdogan
Tanjug/AP
Redžep Tajip Erdogan

Tanjug/AP

Redžep Tajip Erdogan, Foto: Tanjug/AP

Turska je od Rusije kupila protivraketni odbrambeni sistem S-400 kako bi ga koristila, a ne "stavila na stranu", izjavio je danas šef Turske direkcije za odbrambenu industriju.

PROČITAJ JOŠ:

"Nije logično da bilo koja zemlja kupuje takve sisteme samo da ih ostavi sa strane", rekao je u intervjuu za CNN Ismail Demir, i dodao da će turski i američki zvanicnici raditi da reše taj problem.

PANCIR s-1, S-400

Foto Ministarstvo odbrane

S-400, Foto: Foto Ministarstvo odbrane

On je rekao i da rusko osoblje neće doći u Tursku da upravlja sistemom S-400.

Tiče se parkiranja, a uskoro stupa na snagu! Stanite negde "na minut" i lupiće vas debelo po džepu!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 15.11.2019. 20:12 - 15.11.2019. 20:40 Stižu super-kamere koje će sve da snimaju! Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović Zamenik gradonačelnika je dodao da je izdat nalog da se posebno kažnjava bahato parkiranje. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podržao je bicikliste koji su juče protestovali u Vasinoj ulici, ali i najavio novi vid borbe protiv bahatih vozača od januara 2020.godine.

Predsednici Redžep Tajip Erdogan i Donald Tramp razgovarali su u sredu u Vašingtonu o prevazilaženju sve većih razlika između NATO saveznika u vezi s kupovinom ruskog oružja, ali i politike prema Siriji.

BONUS VIDEO: