Majka i beba
Youtube/Printscreen
Majka i beba

Youtube/Printscreen

Majka i beba, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Lusi Berman (31) sišla je jednog jutra da vidi zašto njena beba plače

* Njen suprug Robin je plakao i rekao da ju je slučajno udario vratima ormara

* Medicinski pregled pokazao je da ima prelomljenu lobanju i jako krvarenje u mozgu


29-godišnji otac je proveo u zatvoru 26 meseci nakon što je razbio lobanju svojoj ćerki, tako što je udario glavu o oštru ivicu tokom hranjenja. Luci Berman (31) sišla je kobnog jutra i videla bebu kako plače na neobičan način i primetila kvrgicu sa strane na glavi.

Vraća li nam se najgora bolest svih vremena, koja je ubila milione?!

AUTOR: Alo.rs/ Express.hr/ M. G. DATUM I VREME: 19.11.2019. 14:58 Kineske vlasti objavile su kako je 55-godišnjem muškarcu dijagnostikovana bubonska kuga nakon što je pojeo divljeg zeca na severu te zemlje.

Njen suprug Robin Berman, učitelj (29), nekontrolisano je zaspao i rekao je da je slučajno udario bebinu glavu vratima ormara. Ali lekarski pregled pokazao je da ima prelom lobanje i da ima teško krvarenje u mozgu.

Pročitajte još:

Kasnije je Berman priznao da je dva puta u napadu besa ćerku udario u glavu i da je zbog toga uhapšen. Govoreći nakon saslušanja, Luci je rekla: "Nisam tražila ništa više za svoje dete osim sigurnog i voljenog oca".

"Bili smo srećna porodica. Još ne znam zašto se to dogodilo i zašto me je lagao. Sve je uništeno".

On je osuđen na dve godine i dva meseca zatvora.

Zgodna plavuša slikana gola u krevetu! Izbio veliki haos zbog spornog video snimka

AUTOR: Alo.rs/Srpski telegraf/I.L. DATUM I VREME: 20.11.2019. 11:27 - 20.11.2019. 11:35 Prete joj i kriminalci!

Par se venčao 2014. godine i odmah od početka Luci je rekla da je svesna da je ponekad njen muž lagao. Ali do juna 2017. osetila je da je par prevazišao bilo kakve sumnje da će ostati zajedno, a Berman nije pokazao ni trunku nasilja.

Oni su postali savršeni tim, koji su s detetom delili zadatke tokom hranjenja bebe - i u 6 ujutru Berman je ustao da bi devojčicu nahranio.

Pročitajte još:

Ali nije mogao da podnese njeno plakanje, pa je snažno udario bebu glavom o pult, što je prouzrokovalo dve frakture lobanje i ozbiljno krvarenje u mozgu.

Uprkos svojoj krivici, Berman je izmislio priču o tome kako je povreda zadobijena, rekavši da je slučajno udario bebinu glavu dok je otvarao ormar.

BONUS VIDEO: Gori auto na Pančevačkom Putu