Nina i Ismail
Printscreen
Nina i Ismail

Printscreen

Nina i Ismail, Foto: Printscreen

Ismail. S i Nina R. uhapšeni su i zatvoreni zbog teškog slučaja zlostavljanja njihove sedmomesečne bebe.

Stanovnici nemačkog grada Ludvigshafen na Rajni u Nemačkoj ostali su zapanjeni kada je policija lišila slobode Ismaila S. (24) i Ninu R. (26) zbog teškog slučaja mučenja, premlaćivanja i seksualnog zlostavljanja njihove sedmomesečne bebe dečaka.

Par se upoznao krajem 2017. godine, a dečak se rodio u avgustu 2018. godine, a prema rezultatima iz istrage, tortura i seksualno zostavljanje su krenuli nedugo posle toga.

Pročitajte još:

 

Kako se navodi, oni su bebu doveli u bolnicu u teškom stanju i sa brojnim povredama, frakturom lobanje, cerebralnog krvarenja, frakture rebara, iz očiju joj je tekla krv, a imala je povrede pluća, pa čak i srca. Ono što je posebno šokiralo doktore jesu brojne stare povrede, ali i povrede u predelu anusa i polnog organa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

du bist mein lebe baby

A post shared by isi229 (@ismailirkek) on Jun 11, 2014 at 4:33am PDT

- Majka je htela da se seksualno zadovolji tako što mu je nanosila brojne unutrašnje povrede - rekao je on, dodavši da je otac, Ismail takođe učestvovao u zlostavljanju, i da je bebi tom prilikom izazvao krvavu ranu u genitalnom području, koja je ostala vidljiva u vidu modrice i podliva.

Pročitajte i ovo:

 

- Beba je tokom prijema u bolnicu morala hitno da bude operisana i tada joj je zbog monstrouznih povreda ugrađen veštački anus. Čak su i profesionalci u mojoj službi ostali nemi i u šoku od brutalnosti koju su ispoljavali roditelji tokom seksualnog iživljavanja nad bebom- dodao je on.

Prema rečima porodice i prijatelja Nine.R ona je od malih nogu pokazivala znakove okrutnosti, pošto je mučila svoja dva zamorca do smrti.