Deda, deka, starost, usamljenost
Shutterstock
Deda, deka, starost, usamljenost

Shutterstock

Deda, deka, starost, usamljenost, Foto: Shutterstock

Neki nemaju nikoga ko bi ih tokom tih dana posetio, što je zaista tužno. 

Takav je i slučaj jednog usamljenog udovca, starijeg muškarca iz Berlina koji nema nikoga sa kim bi mogao da provede predstojeće praznike.

Lokalni supermarket, u kome je muškarac očigledno česta mušterija, rešio je da mu pomogne, tako što je objavio poruku.

 

 

"Gde usamljeni penzioner i udovac može da pronađe mesto za Božić, u maloj grupi ljudi?", pisalo je u poruci koja je bila okačena u supermarketu.

Njegovu poruku je na internetu objavio portal stuttgarter-nachrichten.de, a pošto ju je primetila i devojka Lisa, fotografija je osvanula i na društvenim mrežama.

Ono što je usledilo, iznenadilo je mnoge. Njena objava počela je da se deli na Fejsbuku, a pozivi na večeru su počeli da stižu sa svih strana.

- Nisam mogla ni da zamislim da će biti toliko odgovora. Posle nekog vremena, nisam više mogla ni da ih pratim - ispričala je uzbuđeno Lisa nemačkom novinaru.

Udovac je bio veoma dirnut silnim pozivima koje je dobio za božićnu večeru. Još nije odlučio kod koga će na Božić, ali jedno je sigurno - ove godine neće biti sam!

Komentari (1)

nedjo

01.12.2017 18:04

e,i to je amerika.. osečaj za ljude i društvo. ovde bi služio za sprdnju.. sad pljujte koliko hocete basme briga za ludake !