Sara i Aleksandra Dulesova
Printscreen
Sara i Aleksandra Dulesova

Printscreen

Sara i Aleksandra Dulesova, Foto: Printscreen

Ruska tinejdžerka je nakon šokantne i monstruozne torture fizičkog i seksualnog zlostavljanja jedva preživela, ali je gotovo sigurno da će ostati sterilna do kraja života.

 Saru Zagidulinu (17) našla se na meti bivše devojke svog dečka Igora, Aleksandre Dulesove i njenih prijateljica, Kristine Pojarkove, (16) Marije Šepatueve (16) i Anastasije Vorončhikine (20) koje su je podvrgle brutalnom maltretiranju, batinama i silovanju, piše Dejli mejl.

Igor je Aleksandru ostavio nakon što mu je rekla da je trudna, i nakon toga je započeo je vezu sa nesrećnicom koja je ni kriva ni dužna pretrpela nestvarno nasilje.

Kada je saznala za tu vezu, ona je počela da šalje devojci preteće sms poruke.

"Ostavi nas na miru ili ću te ubiti i zapaliti", bila je samo jedna od njih.

Kada je videla da preteće poruke nisu urodile plodom, ona je u dogovoru sa svojim prijateljicama, provalila u kuću oštećene, gde su joj prvo obrijali glavu, nakon čega su je prvo naterali da ih oralno zadovoljava, a zatim su i urinirale po njoj dok su sve to snimale i slikale svojim telefonima.

Kako im to nije bilo dovoljno, one su nesrećnu devojku odvukle u kupatilo gde su nastavile zversku torturu silujući je tako što su joj gurali u vaginu tuš iz kojeg je tekla vrela voda.

Žrtva je tada pala u nesvest, a okrivljene su pomislile da je mrtva, pa su onda opljačkale njenu kuću, da bi zatim pobegle sa mesta monstruoznog zločina.

Međutim, uprkos brojnim povredama, nesrećna devojka je nekako uspela da pozove pomoć. Lekari su uspeli da joj spase život, ali je njena materica zbog vrele vode pretrpela brojna oštećena, zbog čega će ostati sterilna do kraja života.

Sve četri napadačice su uhapšene, tri su u zatovoru, dok je Aleksandra u kućnom pritvoru zbog trudnoće. Predviđena zatvorska kazna za ovaj zločin iznosi do 15 godina zatvora ako im se dokaže krivica.

 

Komentari (1)

Ana

14.07.2018 22:56

ja bi to tesio tako sto bi nrsrecnoj devojci presadio matericu napadaca