Đubre na rekama
Foto Alo/Nenad Vujanović
Đubre na rekama

Foto Alo/Nenad Vujanović

Đubre na rekama, Foto: Foto Alo/Nenad Vujanović

Devojčica stara nekoliko dana nađena je na đubrištu na 200 metara od bolnice gde se najverovatnije i rodila.

Posle kraće policijske istrage i pregledavanja svih nadzornih kamera u okolini bolnice, utvrđeno je da su je svesno na svojevrsnoj deponiji ostavili roditelji kada su izašli iz bolnice. Sve se dogodilo u Guangdong provinciji u Kini.

Policija je 48 sati nakon istrage uspela da dođe do roditelja koji su priznali da ne samo što su se odrekli devojčice, već ih je bilo baš briga šta će biti s njom, jer žena nije rodila dečaka kojeg su silno želeli.

Pronašli smo ženu po imenu Li 29. jula u 13 časova. Prethodno smo preko CCTV kamera utvrdili da je ona sa suprugom Žangom bacila bebu na đubrište. Kada su videli da nisu dobili dečaka, devojčicu su prosto precrtali iz života i lišili je osnovnog prava”, stoji u saopštenju policije.

Naglašava se da je par priznao šta je uradio i da se trenutno nalazi u pritvoru. Dodaje se da je motiv odricanja devojčice podatak da u kući već imaju dve ćerke.

Prema nepotvrđenim informacijama, Li i Žang su možda planirali i da prodaju dečaka na crnom tržištu jer su finansijski loše stajali i nisu imali više novca da hrane ćerke

PROČITAJTE JOŠ