Hladnjača
Printscreen/Youtube
Hladnjača

Printscreen/Youtube

Hladnjača, Foto: Printscreen/Youtube

* U teškim mukama je umrlo 39 kineskih državljana

* Oni su se nalazili u ledenoj hladnjači

* 15 sati su proveli na temperaturi nižoj od -25 

Britanska policija saopštila je danas da je dobila dozvolu da zadrži još 24 časa vozača kamiona u kome su otkrivena tela 39 kineskih državljana.

Hladnjača smrti prošla i kroz Srbiju! U toku istraga masovnog ubistva 39 ljudi

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 23.10.2019. 17:40 - 23.10.2019. 17:46 Žrtve se smrzle na smrt! Kamion , Foto: Printscreen/Facebook * Vozač kamiona, 25-godišnji muškarac iz Severne Irske, uhapšen je pod sumnjom za ubistva * Veruje se da je kamion prošao i kroz Srbiju * Smatra se da je u hladnjači mogla da bude temperatura niža od minus 25 stepeni Celzijusa Policija je pokrenula jednu od najvećih istraga ubistava u Velikoj Britaniji nakon što su tela 39 ljudi, uključujući jednog tinejdžera, pronađena u hladnjači u Eseksu.

Vozač iz Severne Irske uhapšen je juče rano ujutru pošto su pronađena tela 31 muškarca i osam žena u hladnjači, podseća Rojters.

Pročitajte još:

Pretpostavlja se da su se migranti smrzli u užasnim uslovima, jer nije bilo dovoljno vazduha, a temperatura u hladnjači je bila niža od minus 25 stepeni, preneo je Dejli mejl.

Kako se navodi, oni su tamo proveli najmanje 15 sati, dok vrata kamiona nisu otvorena na jednom industrijskom imanju u pokrajini Eseks, kada su i otkrivena tela. Vozač Mo Robinson (25) je za sada osumnjičen za ubistvo 39 osoba, navodi BBC.

BONUS VIDEO: STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!