Torando, vežba, NATO, Nemačka
Printscreen Youtube
Torando, vežba, NATO, Nemačka

Printscreen Youtube

Torando, vežba, NATO, Nemačka, Foto: Printscreen Youtube

* Nemački piloti aktivno se spremaju za upotrebu nuklearnog oružja protiv Rusije

* NATO pakt pokrenuo je vojnu vežbu pod nazivom "Uporno podne" simulacije upotrebe nukelarnog oružja

* Pokrenute nukelarne igre

Atomski rat u Evropi? Pre 28. godina kad bi se postavilo ovo pitanje svi bi posle sloma Istočnog bloka rekli uglas "NEMOGUĆE". Međutim od tad kad se govorilo o kraju istorije, sve se promenilo, a posle jednostranog napuštanja nuklearnog sporazuma od strane Donalda Trampa ova priča ponovo je aktuelizovana, a NATO pakt ponovo je počeo da proigrava nuklearne igre.

Upravo ovih dana nemačko ratno vazduhoplovstvo uključilo se u NATO igru, gde je Rusija ponovo glavni neprijatelj, čiju pretnju treba eliminisati. 

Počinje Treći svetski rat! Sve će se dešavati na granici sa Srbijom!

AUTOR: Alo.rs/Informer/I.L. DATUM I VREME: 17.10.2019. 08:45 - 17.10.2019. 08:51 Prognoze američkih stručnjaka! rat, Putin, ruska vojska, Foto: Shutterstock * Nakon odluke SAD da napuste NATO pakt usledili bi sukobi u jednoj od država Zapadnog Balkana * Tramp bi svoju odluku pravdao izjavom da je NATO zastareo * Nakon toga počinju da se šire protesti po državi.

 

Naime, kako prenose nemački mediji NATO pakt pokrenuo je tajnu vežbu pod imenom "Neprekidno podne" čiji je cilj obučavanje pilota borbene avijacije koji će u slučaju sudnjeg dana nositi nuklearne avio bombe pod krilima svojih letelica. 

 

Nemačka borbena avijacija učestvuje sa svojim borbenim avionima tipa "Tornado" iz 33. taktičke eskadrile koji su smešteni u bazi Buhel u Ajfelu, gde se prema nepotvrđenim informacijama, čuva taktičko nuklearno oružje u vidu avio bombi oznake B61. U slučaju neke nepredviđene vanredne situacije avio bombe tipa B61 bi bile montirane pod krila aviona tornado i direktno usmerene na neprijateljske ciljeve u slučaju ugoržavanja istočnih granica NATO pakta. 

Interesantno je da se američko taktičko nuklearno oružje ne krije samo u Nemačkoj. Nepotvrđene informacije i predviđanja stručnjaka ukazuju da slične baze postoje i u Italiji, Belgiji, Turskoj i Holandiji.

Torando, vežba, NATO, Nemačka, Foto: Printscreen Youtube

 

Prema vojnim ekspertima, u pitanju su redovni godišnji manevri, koji uključuju kako bezbedno transportovati američko nuklearno oružje iz podzemnih skladišta (cilindara) do aviona i montirati ih pod krila letelica. U praksi su letovi obavljani bez bombi. Prema fotografijama objavljenim na Internetu, pored nemačkih borbenih aviona ove godine, u manevrima između ostalog učestvuju i borbeni avioni " Jurofajter" italijanskog RV, koji poleću s vojnog aerodroma Volkel u Holandiji, gde je takođe prema tvrdnjama stručnjaka i vojnih analitičara smešteno američko nuklearno oružje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Opasnost od nuklearno oružanog rata trenutno je mnogo veća nego u protekle tri decenije. Razlog je pre svega kraj INF sporazuma o eliminisanju raketa srednjeg dometa, koje su letos SAD jednostrano napustile uz podršku svojih NATO saveznika, kada je Rusija optužena da ona godinama krši taj sporazum proizvodnjom i razmeštajem raketa 9M729.

Torando, vežba, NATO, Nemačka, Foto: Printscreen Youtube

 

Vojni stručnjaci očekuju da bi sada mogla doći do nove trke u naoružanju. Na primer, SAD već rade na novom mobilnom, balističkom sistemu  srednjeg dometa, koji bi bio zabranjen u vreme postojanja INF sporazuma. Prema sadašnjem planiranju, predviđen je transport samo konvencionalnih - to jest, ne-atomskih - bojevih glava. Da li će tako ostati, to je pravo pitanje?

NATO ŠALJE HITNO TRUPE U CRNU GORU! U toku je masovni hibridni napad na Podgoricu!

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

 

 

Komentari (1)

Aca

18.10.2019 21:58

Auu pa oni ce avionima ccccc ,au ala novinari sve znajuu.