GRČKI PREMIJER OPLEO PO SVOJIM KOLEGAMA IZ EVROPSKE UNIJE Neke članice se nisu ponele časno! Ignorišu našu molbu za prebacivanje 3.000 maloletnih migranata

Izneo plan poslanicima o prebacivanju 20.000 migranata sa ostrva

Migranti, život, spasavanje
Migranti, život, spasavanje, Foto: Carina Srbije

 

Grčki premijer Kirjakos Micotakis izjavio je danas da članice Evropske unije nisu odgovorile na zahtev da preuzmu 3.000 maloletnih migranata bez pratnje koji trenutno žive u prihvatnim centrima i drugim objektima u Grčkoj.

Pročitajte još

On je u parlamentu rekao da nije bilo odgovora na zahtev njegove vlade, dodajući da se države partneri u ovom slučaju "nisu ponele časno", prenosi AP.

Micotakis je izneo plan svoje konzervativne vlade da unapredi sistem za davanje azila i prijem migranata u Grčkoj, kojim je predviđeno da oko 20.000 migranata do kraja godine bude prebačeno sa grčkih ostrva na kopno i formiranje centara za njihovo zadržavanje kako bi se ubrzala njihova deportacija nazad u Tursku.

KRENULA INVAZIJA NA ITALIJU Sa obale Libije krenuli gumeni čamci, barke, jedrenjaci i splavovi! Dignuta uzbuna

DOŠLA I POLICIJA! Nesvakidašnji slučaj u Kikindi! Preko noći sve nestalo

POLICAJAC USRED ŠUME NALETEO NA GRUPU OD 15 MIGRANATA Odmah je izvadio pištolj i zapucao! Usledilo je krvoproliće i borba za goli život!

MIGRANT UHVAĆEN U KRAĐI HRANE U SUPERMARKETU Počeo da urla "Alahu Akbar" i nasrnuo na patrolu! Policajcu pokušao da otme pištolj! (DRAMATIČAN SNIMAK)

BONUS VIDEO: Najdramatičniji kadrovi. Evo šta se juče dešavalo u Jerkoviću

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi