"MAMA, ZNAŠ ŠTA MI JE RADILA UČITELJICA..." Nastavnica (61) priznala da je IMALA SEKS sa učenikom (15) u svojim kolima

Presuda se očekuje sledeće nedelje.

seks automobil seks u kolima
Foto: Profimedia

Bivša australijska nastavnica Kerolin Mekdugal priznala je pred sudom da je pre 26 godina, tačnije 1992. godine imala seksualni odnos u svojim kolima.

HOROR U OSNOVNOJ ŠKOLI Devojčicu (15) više puta silovali TRI NASTAVNIKA i 16 DRUGARA iz razreda u poslednjih šest meseci

 

Kerolin je, tvrdi, tada kao 35-godišnja nastavnica bila u depresiji usled prethodnih ljubavnih problema, pa je iz očaja seksualno opštila sa učenikom.

BOLEŠTINA U VALJEVU Muškarac (52) sačekao devojčicu da izađe iz radnje, odveo je iza, pa usledila STRAHOTA

On je bila nastavnik u jednoj muzičkoj školi u Melburnu, a nakon skandala iz 1992. godine, bila je optužena za više od 14 različitih krivičnih dela.

PRVO CVETIĆI, A ONDA... Kolinda ponovo šokira stajlingom na samitu NATO u Briselu, a o ovoj fotki sa Trampom BRUJI ČITAV SVET!

Dečak je priznao majci da je imao seks sa nastavnicom, nakon čega je majka alarmirala nadležne organe u školi. Tada je Kerolin bila udaljena sa nastave do daljeg, ali se nikada više nije vratila u tu školu. 

PROČITAJTE ŠTA SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

 • Korisnik: zloca
  13/07/2018 - 07:12
  sto meni mojja nece ponuditi seks...
 • Korisnik: BITNA JE ZADRUGA
  12/07/2018 - 17:41
  Mi ne treba da se čudimo što su Hrvati u finalu i pre 20 godina su bili treći na svetu, treba da gledamo i učimo kako se voli svoja zemlja kako ginu za loptom igraju kao jedna duša i, da, kod nas je sve politika, brza smenom Muslina, zaglupljivanje naroda zadrugom i farmom, deca nam znaju ko je Soraja, Kija a ne znaju ko je Dositej Obradović i ko je nama tu kriv, mozda Hrvati, ne samo mi i niko više...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs