seks automobil seks u kolima
Profimedia
seks automobil seks u kolima

Profimedia

Foto: Profimedia

Bivša australijska nastavnica Kerolin Mekdugal priznala je pred sudom da je pre 26 godina, tačnije 1992. godine imala seksualni odnos u svojim kolima.

 

Kerolin je, tvrdi, tada kao 35-godišnja nastavnica bila u depresiji usled prethodnih ljubavnih problema, pa je iz očaja seksualno opštila sa učenikom.

On je bila nastavnik u jednoj muzičkoj školi u Melburnu, a nakon skandala iz 1992. godine, bila je optužena za više od 14 različitih krivičnih dela.

Dečak je priznao majci da je imao seks sa nastavnicom, nakon čega je majka alarmirala nadležne organe u školi. Tada je Kerolin bila udaljena sa nastave do daljeg, ali se nikada više nije vratila u tu školu. 

Komentari (2)

BITNA JE ZADRUGA

12.07.2018 17:41

Mi ne treba da se čudimo što su Hrvati u finalu i pre 20 godina su bili treći na svetu, treba da gledamo i učimo kako se voli svoja zemlja kako ginu za loptom igraju kao jedna duša i, da, kod nas je sve politika, brza smenom Muslina, zaglupljivanje naroda zadrugom i farmom, deca nam znaju ko je Soraja, Kija a ne znaju ko je Dositej Obradović i ko je nama tu kriv, mozda Hrvati, ne samo mi i niko više...

zloca

13.07.2018 07:12

sto meni mojja nece ponuditi seks...