Automobil
Alo!/Nenad Vujanović
Automobil

Alo!/Nenad Vujanović

Automobil, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Pročitajte još:

Šta u tom trenutku pomislite? O, kakva sreća! Kakva radost! Ali, ne… To je samo lukavi trik da se ukrade vaš auto. Novčanicu stavljaju baš tamo, jer morate da izađete iz automobila da biste je uzeli.

Posebno često se takvi slučajevi dešavaju na parkiralištima i u garažama, gde automobili stoje prednjim delom do zida, i novčanicu primetite tek kada se spremate da krenete.

Tuga

Shutterstock/Ilustracija

Tuga, Foto: Shutterstock/Ilustracija

Vi primećujete novac, izlazite iz startovanog auta, lopov uskače za volan, i momentalno odvozi auto ispred vašeg nosa. To se dešava toliko brzo i iznenada da vi ne stižete ništa razumeti.

Sličan slučaj dogodio se i mladoj ženi Kiri Virman. Žena je bila u kupovini, pred Božić. Kada je već bila na putu kući, primetila je novčanicu ispod brisača.

Preporučujemo još:

Zaustavila je auto, izašla iz njega i uzela lažnu novčanicu od 100 evra. Tada je shvatila da je falsifikat. Na njoj je čak bila natpis: „Ha! Nisi valjda pomislila da je prava?“ Na sreću, Kiri je primetila novčanicu kada je već krenula kući, a ne kada je sedala u auto.

Samo zamislite – sa njom je bio i njen jednogodišnji sin, koji je bio na zadnjem sedištu. A šta da se sve odigralo drugačije? Strašno je i pomisliti.