Hajnc-Kristijan Štrahe
EPA/Florian Wieser
Hajnc-Kristijan Štrahe

EPA/Florian Wieser

Hajnc-Kristijan Štrahe, Foto: EPA/Florian Wieser

Sporni snimak zbog kojeg je vicekancelar Austrije podneo ostavku osvanuo je i na pornografskom sajtu "Pornhab"!

Austrijski vicekancelar i lider desničarske Slobodarske partije (FPO) Hajnc Kristijan Štrahe podneo je ostavku.

Kako je prethodno navedeno, austrijski kancelar i lider Narodne partije Austrije (OVP) Sebastijan Kurc odbio je da dalje nastavi saradnju u vladi s vicekancelarom Štraheom.

Štrahe se juče 11 sati sastao s kancelarom Kurcom, s kojim je razgovarao o video snimku koji se pojavio sinoć na medijima, na kojem se vidi kako on, zajedno s potpredsednikom stranke Johanom Gudenusom, jednoj navodnoj nećaki ruskog milijardera nudi državne poslove u zamenu za finansijsku podršku njegovoj stranci.

NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA SA NEĆAKOM RUSKOG MILIJARDERA Haos u Beču, Štrahe podneo ostavku!

Taj video je nastao u leto 2017. u jeku predizborne kampanje za austrijski parlament, a u javnost su ga izneli nemački magazin Špigl" i dnevnik "Ziddojče cajtung".

 EVROPA GORI ZBOG OSTAVKE AUSTRIJSKOG VICEKANCELARA I NJEGOVE RUSKINJE Ulice Beča preplavili časopisi koji na naslovnim stranama imaju samo jednu SLIKU - istorija je nikad neće zaboraviti! (FOTO)

Dokaz za to je, tvrde upućeni, činjenica da je sporni snimak, zbog kojeg je Hajnc Kristijan Štrahe već podneo ostavku na mesto vicekancelara, nastao još 2017. godine, a u javnost je pušten tek sada!

ALO! EKSKLUZIVNO NA LICU MESTA! Pogledajte šta se događa u Beču nakon što je Štrahe podneo ostavku zbog snimka sa Ibice! (VIDEO)

Još jedan dokaz da je reč o zaveri je i snimak na kojem se jasno vidi da su "spontani" protesti ispred zgrade austrijskog parlamenta zapravo bili dobro organizovani. 

Komentari (1)

Ha ha

19.05.2019 12:10

Ovo nije dokaz korupcije politicara zemlje clanice EU niti sloboda medija EU vec nesto drugo. Ako je bundeskanzlerin Angela Merkel prisluskivana, zasto mediji nisu objavili audio snimke? "lice" izjavljuje da ne zna ko je video snimak napravio ali nije izjavio kako je do snimka dosao i ko je ovaj susret inszenirao? Ovaj susret nije nastao spontano vec je dugo pripreman i na kraju... Postavio kameru.