Pakistan
Tanjug/AP
Pakistan

Tanjug/AP

Pakistan, Foto: Tanjug/AP

Fotografije i video snimci lokalnih medija pokazuju na desetine urušenih zgrada i kuća, pukotine na putovima dovoljno velike da progutaju automobile u mestu Mirpur, gradu na pakistanskoj strani Kašmira, prenose agencije.

PROČITAJ JOŠ:

Epicentar zemljotresa bio je 23 kilometra severno od Dželama, oko 120 kilometara od prestonice Islamabada na relativno maloj dubini od 10 kilometara, saopštio je američki Geološki zavod.

Pakistan

Tanjug/AP

Pakistan, Foto: Tanjug/AP

U ugrožena područja poslati su vojnici s vazduhoplovnim i medicinskim timovima za podršku i ćebad, šatori i kuhinjska oprema.

Najveća šteta prouzrokovana je između gradova Dželama i Mirpura.

Otkrio užasnu tajnu koju kriju skladišta na Kosovu! Svi smo u opasnosti!

AUTOR: Informer/Alo.rs DATUM I VREME: 24.09.2019. 11:11 - 24.09.2019. 11:32 Frapantni podaci * Prema statističkim podacima, u posedu građana na Kosovu ima oko 250.000 komada ilegalnog oružja * Bivši potpukovnik KOS kaže da je teroristička OVK rasformirana, ali nije razoružana * Oružje je opasnost za Srbe na Kosovu Albanci na Kosovu kriju više od 250.000 komada ilegalnog oružja koje potiče od terorističke "Oslobodilačke vojske Kosova".

Premijer Imran Kan izrazio je duboku zabrinutost zbog oštećenja uzrokovanih zemljotresom i usmerio je sva odeljenja da pruže odmah pomoć, navela je pakistanska vlada na Tviteru.

BONUS VIDEO: