Novorođenče, beba
Profimedia

 

Novorođenče, beba

Profimedia

Novorođenče, beba, Foto: Profimedia

* Mala Kristina Braun došla je na svet u maloj bolnici u Džermantaunu, u američkoj državi Tenesi

* Ova beba rođena na godišnjicu terorističkih napada na SAD, 11. septembra

* A teška je tačno 9 funti i 11 unci
 

Razlog za to je zbog toga što je ova beba rođena na godišnjicu terorističkih napada na SAD, 11. septembra, datuma koji Amerikanci pišu kao 9/11, javlja BBC.

Kristina je rođena tačno u 9.11 toga dana, a teška je bila tačno 9 funti i 11 unci, što je američki sistem za merenje telesne mase, što je inače 4,1 kilogram. Stoga i ne čudi što ponosna majka svoju novorođenu bebu naziva "malim čudom":

Nastavnica engleskog osuđena na 30 godina zatvora zbog silovanja trojice učenika, a sad se desio novi šok! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 14.09.2019. 00:34 Osuđena na 30 godina robije zbog seksa sa svoja tri učenika, kada su dečaci imali 16, odnosno 17 godina. Brajana Altis, Foto: Utah police Bivša nastavnica engleskog jezika u srednjoj školi u Juti oslobođena je iz zatvora pošto je u njemu provela poslednje četiri godine jer je seksualno iskorišćavala trojicu učenika.

- Kristina je simbol novog života usred razaranja i pustoši- izjavila je majka Kametrion Mur- Braun.

Dok se Kametrion porađala širom Amerike, kako podseća BBC, obeležavala se tužna 18. godišnjica terorističkih napada, koji su se dogodili 11. septembra 2001. Kada je okončan carski rez bolničko osoblje bilo je zaprepašćeno vremenom rođenja, kao i njenom težinom.

- Čuli smo da je doktor vremenom rođenja proglasio 9 sati i 11 minuta, a kada su izmerili Kristinu usledilo je novo zaprepašćenje s obzirom da je bila teška 9.11 funti, rođena u 9.11 i to 9/11. Bio je to tako uzbudljiv trenutak u to u vreme kada se obeležavala tragedija- izjavio je otac Džastin Braun.

Rejčel Lahlin, iz bolnice u Džermantaunu, kazala je da su ovakve slučajnosti izrazito retke:

- Radim u bolnici više od 35 godina i nikada nisam iskusila da se datum, težina i vreme detetovog rođenja poklapaju.

Kristinini roditelji istakli su, prenosi BBC, da će svojoj ćerki, kada poraste, objasniti značaj datuma njenog rođenja. Podsetimo, širom Amerike je minutom ćutanja odata počast žrtvama terorističkog napada Al Kaide. Tada je stradalo gotovo 3.000 ljudi, a na hiljade njih je povređeno.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške