Silovanje
screenshoot/Youtube
Silovanje

screenshoot/Youtube

Silovanje, Foto: screenshoot/Youtube

Jedanaest policajaca je otpušteno nakon skandala sa prinudom 17-godišnje odbojkašice na seks.

PROČITAJ JOŠ:

Prema regionalnom šefu Ministarstva unutrašnjih poslova, četiri službenika patrolne službe, čiji su zaposleni optuženi, kao i nekoliko službenika policije iz rukovodstva Ministarstva unutrašnjih poslova u Krasnodaru, otpušteni su sa svojih položaja.

Oni su suspendovani pošto je trener maloletnog sportiste rekao policiji da su devojčicu silovali policajci.

Podsećamo, oni su zastrašili sportistkinju odeljenjem za maloletnike, primoravši je na intimnu vezu s njima.

Ovo se dogodilo u noći 26. avgusta u selu Vitiazevo kod Anape. Odbojkašica je, kako su pisali tamošnji mediji, te večeri izašla iz kampa kako bi se videla sa lokalnim momkom kojeg je ranije upoznala. Njih dovje su bili na plaži dok im nisu prišla tri policajca, kada je mladić navodno pobegao. Oni su joj pretili odeljenjem za maloletnike, jer se navodno ponašala nemoralno.

Moramo da povučemo priznanje Kosova!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 30.09.2019. 19:36 Jedini razuman i moralan korak češke Vlade prema tzv. Kosovu trebalo bi da bude povlačenje priznanja njegove nezavisnosti, kaže Tomaš Evan, međunarodni izborni posmatrač, sa iskustvom iz posmatračkih misija na Balkanu. Foto: printscreen * Međunarodni izborni posmatrač Tomaš Evan smatra da bi jedini razuman i moralan korak češke Vlade prema tzv.

Prema istrazi, policajci su počeli da ubeđuju maloletnicu da stupi u intimni kontakt s njima, obećavši zauzvrat da je neće pozvati na odgovornost, a navodno su je prethodno i zatekli kako ima seks na javnom mestu.

Devojka, strahujući za svoju sportsku karijeru i u strahu od skandala, složila se.

BONUS VIDEO: