Američki specijalci
Printscreen
Američki specijalci

Printscreen

Američki specijalci, Foto: Printscreen

Tokom bitke sa malim zelenim ubijeno je čak 60 vojnika i civila, a vanzemaljci su u direktnom sukobu koristili plazma oružje.

Informaciju je otkrio građevinski inženjer Fil Šnajder koji je radio na tajnim vojnim projektima duboko pod zemljom u Dulčeu u Novom Meksiku.

Šnajder, čiji je otac Filip bio uključen u razvoj rane atomske bombe, rekao je da je morao da potpiše dokimenta o poverljivosti, ali je kasnije otkrio da američka vojska radi sa vanzemaljskom rasom na izgradnju podzemnih baza za vanzemaljce.

Šnajderova priča dobija zaokret kada je opisao ono što je u krugovima ljudi koji istražuju NLO poznato kao Bitka kod Dulčea.

Stručnjak za tu bitku Entoni Sančez, autor NLO autoputa i osnivač Umbra Rišrča, grupe posvećene razumevanju skrivenih aspekata i misterije iza fenomena NLO / ET, tvrdi: "1979. kaže kada si otvorili rupu u zemlji tokom nekih rudarskih istraživanjima da vide da li bi mogli da izgrade podzemnu bazu, otkrili su veoma stari sistem pećina u kom su vanzemaljci imali bazu. "

Šnajder kaže da se našao licem u lice sa vanzemaljcem i da je morao da potegne oružje.

Rekao je da je ubio dvojicu pre nego što je pogođen nekom vrstom plazma oružja. Pobegao je a vojska je odmah pozvala specijalne snage.

Vojni specijalci- Foke i Delta snage - otišle su tamo i učestvovale u borbi protiv vanzemaljaca. “Ubijeno je svih 60 vojnika i naučnika. U toku obračuna, Šnajder je pogođen nekom vrstom plazma oružja koje je odseklo deo njegove ruke".

Pročitajte još:

Ali dodao je da je inženjer pobegao sa podacima i informacijama koje bi kasnije predstavljale osnovu tehnologije prikrivenog maskiranja.

Međutim, priča ima strašan kraj koji već decenijama podstiče teorije zavere.

Godine 1996. Šnajder je pronađen u svom stanu zadavljen. Kao uzrok smrti zvanično je zavedeno samoubistvo.

 

Komentari (4)

Zoki RS

22.12.2018 23:42

Ha Ha Ha Ha..... lik me nasmejo do suza, ili je puno gledo'njihove filmove, ili je i on došo' s nekog ratišta pa prolupo'. Šta je izjavio, nije ni čudo što je izvršio samoubistvo.

nedjo

23.12.2018 00:52

šta koristite?

Milos

23.12.2018 03:32

sad i vanzemaljci ..... sve samo da ne brinemo kako nam je dobro u drzavi :)

savana

23.12.2018 07:05

sta je bilo kad si se probudio