Hitna pomoć
Alo!/Vladimir Marković
Foto: Alo!/Vladimir Marković

* Muž ostavio ženu bolesnu od raka da umre

* Živela u nehumanim uslovima

* Radnici Hitne pomoći opisali su 62-godišnju ženu kao "najgore stanje živoga čoveka koje su ikada videli"

Mediji u Engleskoj su rekli kako se radilo o "paklu u kući", s obzirom na to da je žena boravila u nehumanim uslovima.

Pročitajte još:

Imala je otvorene rane, a oko nje su bile muve i crvi.

Stvar još gorom čini podatak da žena nije živela sama - imala je supruga Ričarda, ali joj on nije pomogao, a kako piše "Liverpool Echo" upravo je on krivac za uslove u kojim je boravila njegova supruga s kojom je u braku bio 15 godina.

Valeri je imala rak dojke, a šokirani radnici Hitne pomoći opisali su 62-godišnju ženu kao "najgore stanje živoga čoveka koje su ikada videli". Ostavljena je da sedi u fotelji u mokraći i fekalijama, a bilo joj je toliko loše da je izgubila sposobnost govora. Umrla je od zastoja više organa 19 dana pre nego što su je pronašli.

Moglo bi se reći da se jednostavno radi o prljavom i nemarnom čoveku, ali Ričard to nije bio kada se govori o prostoriji u kojoj je on boravio. Njegova soba je bila sasvim uredna, dok za suprugu nije mario.

Nakon svega na površinu su izašle stravične informacije. Kako piše "Mirror" Valeri je mogla samo da vrišti. Komšije su govorile kako su jedno vreme čuli njene glasne krikove, ali Ričard je odlučio da to uguši. Konstantno je u njenoj sobi gde je boravila bio upaljen televizor koji je bio glasno pojačana, kako se ne bi čulo da nesrećna žena doziva pomoć.

Doterane gospođe se slikale ispred luksuzne prodavnice, a pored njih - bruka i sramota! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/N.M. DATUM I VREME: 19.10.2019. 11:23 Tužan prizor! Žene, Foto: Instagram printscreen U to da je život nekom majka, a nekom maćeha, uverila nas je fotografija koja ovih dana kruži društvenim mrežama. Naime, jedna žena je pozirala ispred luksuzne "Šanel" prodavnice, dok ju je prijateljica fotografisala.

Slučaj je sada stigao u javnost, a sve se odigralo 2017. godine. Ričard Velah ovih dana je osuđen na 8 godina zatvora zbog nemara koji je doveo do smrti Valeri.

Bonus video

PREPAD NA BATAJNIČKOM AERODROMU Teroristi uništeni pred Vučićem i Medvedevim!

 

Komentari (1)

Jelena

20.10.2019 20:31

Komsije se pravile da ne cuju,niko nista da prijavi,socijalna sluzba ocigledno radi kao i kod nas. On u zatvoru nece moci da okaje muke koje je jadna zena prozivljavala